úterý 12. února 2019

Hydraulický lis na jablka

Lis na jablka V naší nabídce nyní nově naleznete opravdu velký výběr lisů, drtičů a dalšího příslušenství pro. Lis na ovocie a bobuľoviny s mechanickým prevodom, priebežná oceľová hriadeľ. Vhodný na jablká, hrušky, bobuľoviny a podobne.


Tlakové dosky a lisovací kôš sú vyrobené z masívneho dreva. V našej ponuke nájdete mechanické aj hydraulické lisy s rôznymi silami stláčania, pneumaticko-hydraulické a hydraulické pumpy, manometre, lisovacie tŕne a podložky.

Zvedák se umístí nahoru nad koš na lisovac. Nerez hydraulický lis na ovoce VARES HYDRAULIC L. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lis na jablka hydraulický o objemu koše 20l je tlačen hydraulickou panenkou 2t zespodu přes konstrukci lisu. Obsluha je velice jednoduchá, za přítomnosti dospělé osoby mohou obsluhovat i.

JASNA je mechanický lis na ovoce a zeleninu, který využívá tlaku k vylisovní šťávy z předem nadrcených surovin. Ovoce a zeleninu je zapotřebí nejprve nadrtit na klasickém (například šnekovém) odšťavňovači a teprve poté je drť lisována vysokým tlakem (až tuny) na hydraulickém lisu JASNA. Využít lze například na rovnání, ohýbání, lisování, tlačení a další činnosti, při kterých je třeba vyvinout mimořádně velký tlak. U nás vybírejte od malých modelů s lisovacím tlakem tun, vhodných spíše pro domácí dílny, až po těžké. Cilio pákový lis na granátové jablka a citrusy - červená.


Hydraulický dílenský lis představuje univerzální přípravek. Užijte si chuť čerstvě lisované ovocné šťávy s tímto profesionálním pákovým lisem Cilio se speciálním nástavcem umožňující lisování granátových jablek. Lis je tedy určen k jednoduchému.


Tlak tun je možné sledovat a regulovat pomocí manometru umístěného ve vrchní části lisu. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický , rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné.


Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Výroba a zmontovanie lisu je zrejmé z výkresov a fotografií. Aby sme vyvinuli potrebný tlak, potrebujeme hydraulický zdvihák, najlepšie 20-tonový.

Ten tlačí lisovaciu dosku smerom hore (lisujeme súčiastku). Po otvorení prepúšťacieho ventilu klesne tlak a dve ťažné pružiny na bokoch lisu ťahajú smerom dolu. Obsluha e velice jednoduchá, za přítomnosti dospělé osoby mohou obsluhovat i. Lisy na ovoce, jablka , ruční lisy na zeleninu, na hrozny, vodní lisy na moštování jablek, lisy na víno, lisy na bobuloviny. Lisování ovoce, moštovací lisy. Tlak ton je možné sledovať a regulovať pomocou manometra umiestneného vo vrchnej časti lisu.


Prodám nevyužitý armovací lis na výrobu hydraulických hadic KarryKrimp 2. Za použití menšího autozvedáku ( je dodáván zvlášť ) lisujeme bez námahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky