čtvrtek 21. února 2019

Tyče k rajčatům

Mimo tradičně vyráběné opěry k rajčatům vyrábíme též spirály pro pěstování paprik, zhotovené z pozinkované oceli prům. Cena spirály je 7- Kč, váha kg. Spirály k rajčatům a podpěrné tyče.


Rajčatové spirály a podpěry rostlin máme v nabídce v různých velikostech. Tyče k rostlinám v e-shopu HORNBACH.

Bez tyčí k rostlinám se prakticky neobejdou rajčata, květiny nebo mladé keře. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Burdovi, jak zde radíte a stále spirálové tyče k rajčatům vyrábí. Sklovláknová tyč k rajčatům 10ks balení. Oblouk opěrný na rostliny cm.


Pevná, kovová, spirálová tyč pro podporu k rajčatům 1cm. Tyč k rajčatům kovová 1cm. Potřebujete oporu k vašim květinám, rajčatům , fazolím atp.

EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Tyčka k rajčatům spirála pozinkovaná 1cdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Levné tyče k rostlinám - velký výběr naleznete online na BauMax.


Plastové tyčky k malinám, rajčatům ap. Prodám plastové podpěry 202cm K malinám, rajčatům ap. Krabička na bonbony či poklady z dřevěných špachtlí. Můžete tak učinit jako první. Moderní šroubovité tyče.


Asi nejvhodnější jsou šroubovité tyče k rajčatům. Ty se vyznačují jakýmsi spirálovitým charakterem a dokážou pomoct rajčeti k neskutečné výšce. Jejich hlavní nevýhodou je pořizovací cena, jelikož za jeden kus můžete dát klidně i okolo 1korun. Jsou ale vyrobeny z nerezu, takže by.


Plastem potažená zelená kovová tyčka je robustní a odolná vůči povětrnostním vlivům. Kovové tyče k rajčatům mají multifunkční použití ve vaší zahradě.

Lze je použít jako oporu rostlin, či jako nosné sloupky k pl. Ohradníkové tyčky na elektrický ohradník sklolaminátové, plastové i ocelové, ohradníkové tyče , ohradníkové sloupky, ohradníkové sloupy, ohradníkové kůly dřevěné i plastové, ohradní kolíky k elektrickému ohradníku, kůly na ohradu. Jak to, že tam nemáte téměř žádný plevel?


Já když nechám pár dnů záhony bez projetí škrabkou, tak mi na nich vyrazí spousta plevele, takových polehavých šlahounů s malými lístky, těsně pod povrchem spousta vlasových kořínků, znám to pod jménem Drchnička. Navíc tyče k rostlinám za trvale nejnižší ceny. Nabízíme bambusové tyče o průměru cca 1cm jako oporu či pro jiné využití nejen na zahradě. Dobrý den, prosím o zkušenosti, jak vysoké opory k t. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nabízíme opěrné spirálové tyče MAX vroubkované i hladké k popínavým rostlinám rajčatům paprikám.


Délka spirálové tyče 200cm, 180cm,160cm. Vše skladem, dodání na adresu do hodin od objednání v pracovní dny. Skutečně jste si ověřil zkušenosti s nimi? Po roce používání k rajčatům jsem je přestal pro nestabilitu používat: vzrostlá rajčata se při větru klátila musel jsem je pomocným způsobem stabilizovat.


Mnohem lepší službu mi teď prokazuje dvoumetrová tyč z betonářského železa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky