čtvrtek 14. února 2019

Palivové čerpadlo ford focus 1 6 tdci

Nové palivové čerpadlo se zárukou pro model FOCUS C-MAX (DM2) s motorizací 1. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Nastartuje pouze pomocí spreje do sání. Měněno nové čidlo otáček klikové hřídele, naftové čerpadlo kompletně vyčištěno a skontrolováno. Palivové čerpadlo Ford Focus C-Max - 1.

TDCi KW práve nie je dostupná. Pracujeme na tom, aby bola opäť v ponuke! NOVÉ PALIVOVÉ ČERPADLO značka SKV Kvalitní produkt - v originálním balení výrobce. Včetně kabelu s konektorem jako na obrázku. Na stránke Autodielyonline24.


Nakúpte rýchlo a lacno palivové čerpadlo pre FORD FOCUS C-MAX (DM2) 1. Garancia kvality produktov a rýchle dodanie. Tato kategorie osahuje stovky kusů autodílů na tento automobil.

Náhradní díly FORD FOCUS C-MAX, 1. Jednotlivé náhradní díly jsou seřazeny do kategorií dle příslušných skupin autodílů a cesta Vás povede až ke konkrétní položce z našeho sortimentu. V kód motora K10B, Predám Trysky, vstrekovacie čerpadlo , turbo Kia Ceed 1. Katalog náhradní díly pro FORD Focus MkHatchback (DA_, HCP, DP) 1. Vzhledem k součané situaci - šíření koronaviru a uvalení karantény - jsme nuceni omezit provoz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vstřikovací čerpadlo BOSCH Ford 1. Opravené čerpadlo Ford Focus 1. Odblokované IMO bez nutnosti nahrávání při montáži. Rozpredám na súčiastky ford Focus 1. Vstrekovacie čerpadlo Ford Focus II 1. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vstriky ford focus 1. Standardní rozměry palivové nádrže Ford Focus.


Na webových stránkách AutAtuA jsou uvedeny oficiální údaje o objemu paliva. Nové PALIVOVÉ ČERPADLO pro FORD C-MAX FOCUS C-MAX 1. Objednajte si online Tesnenie, palivové čerpadlo teraz priamo za najvýhodnejšiu cenu pre FORD Focus MkKombi (DYB) 1.

Plavák palivovej nádrže Ford Focus II 1. Motor, rozvody, tesnenia. Rozvodová sada - komplet Tesnenie pod hlavu motora Uloženie motora (Silenblok) Zdvihátko ventilu AGR (EGR) ventil Vačkový hriadel Zobraziť všetko › › › Brzd. Kvalitní palivové čerpadla na váš Ford , široký výběr za super ceny. V 55KW 75PS FORD FOCUS 1. Proto není divu, že v současné době poptávka po tomto motoru převyšuje nabídku a Ford se snaží uspokojovat jen největší trhy. V Česku situaci automobilka Ford vyřešila po svém.


Dočasně nabízí za cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky