úterý 19. února 2019

Lazurol impregnační základ

Po – minutách od nanesení nevsáklé napouštědlo setřete pomocí suchého štětce nebo hadru. Biocidní účinek nastává po zaschnutí nátěru, potom lze ošetřené dřevo dále zpracovávat. Aplikujte vždy POUZE 1x. Nechejte uschnout a po cca hodinách použijte např.


Do naši nabídky jsme přidali tolik oblíbené betonové stěrky. Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:. Syntetické fungicidní napouštědlo. Roztok alkydové pryskyřice v rozpouštědle s obsahem fungicidů. Lazurol impregnačný základ je syntetické fungicídne napúšťadlo.


Používa sa pod olejové, syntetické alebo vodou riediteľné náterové hmoty. Vážení zákazníci, z důvodu karanténního stavu České republiky, jsme se rozhodli zkrátit provozní dobu a to Po-Pá od 7:do 15:hod. Výrobce BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a. Je určen k preventivní chemické povrchové ochraně dřeva a materiálů na bázi dřeva, jako jsou OSB desky, překližka či dřevotříska, před napadením plísněmi, dřevokaznými houbami a dřevokazným hmyzem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Další slevy barev a laků na Kupi. Impregnační základ na dřevo Lazurol za akční ceny #128176;.


Kč (3€) 78Kč bez DPH () do týdne (skladem u dodavatele) Zboží je nutné objednat u dodavatele a dodání zpravidla trvá pracovních dnů. Používá se pod olejové, syntetické nebo vodouředitelné nátěrové hmoty. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Lihové mořidlo Dub světlý 500ml Lazurol. K preventivní chemické povrchové ochraně dřeva a materiálů na jeho bázi před napadením plísněmi, dřevozbarvujícími i dřevokaznými houbami a dřevokazným hmyzem. Pro zvýšení životnosti nátěru je nutné dřevo nejprve napustit např. Lak se neředí, je již připraven k použití.


Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Chrání jej před zamodráním a má preventivní charakter proti napadení dřevokazným hmyzem a houbami. Současně brání přístupu vlhkosti, a tím předchází vzniku plísní nebo.


Před použitím důkladně rozmíchejte! Nemusí se ředit, je připraveno k použití. Následně povrch dřeva přebruste jemným brusným papírem, pak aplikujte základní barvu na dřevo.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Rychlý náhled- (1Kč) od 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky