pátek 15. února 2019

Rošty do krbových kamen

Především jsou to rošty do výrobků firmy THORMA Fiľakovo, kde obsáhneme v podstatě celý sortiment. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! V naší nabídce jsou litinové rošty pro kamna,. Litinový rošt je nedílnou součástí každých krbových kamen.


Litinové rošty jsou určené na topení dřevem i ke spalování dřeva.

Posezoní výprodej vystavených krbových kamen a příslušenství od známých značek za super ceny. Veškerá kamna jsou vystavena na naší prodejně v Hradci Králové. Výprodej - kamna a příslušenství - Zelezarstvi-triker. Kvalitní litinové pláty a rošty dodáváme našim zákazníkům již více než let. Všechna nová topeniště kamen a krbových kamen mají seskládanou šamotovou a nebo vermikulitovou vyzdívku z tvarovek.


Není třeba tmelit a tedy záležitost výměny je jednoduchá pro všechny majitele kamen. Malé praskliny v šamotu nevadí pro používání spotřebiče.

Vyzdívky měníme v počátcích vydrolování. Grilovací rošty Krby a kamna - krbová kamna, Krby a kamna - krbová kamna, Grilovací rošty - Teplovzdušné vytápění krbem Krbové obestavby Krbová kamna Krbová kamna s výměníkem Sporáky na tuhá paliva Krbové vložky Krbové vložky s výměníkem Krbové. Pohyblivé rošty jsou zpravidla uloženy v litinových miskách, ložiscích roštu. Rošt slouží pro přívod vzduchu pro spalování a pro propad popelu do popelníku.


Popel z roštu nikdy nevytloukejte, a rošt pravidelně kontrolujte. Rošt ovlivňuje kvalitu hoření a spotřebu paliva. Náhradní litinový rošt do krbových kamen Invicta Seville a Invicta Chambord.


Vzhledem k tomu, že výrobce neustále inovuje. Při výměně skla je doporučeno vyměnit i těsnění pod sklem. Prodáváme krbové vložky a krbová kamna s výměníkem i bez, litinová kamna, kouřovody a další.


Nabízíme Vám ucelenou řadu litinových roštů. Pokud jste nenašli zboží, které hledáte nezoufejte. Sortiment zahrnuje roštnice a rošty do krbů, pecí a kamen. Internetový prodej kamnové a krbové litiny. Zakoupíte zde kuchyňské pláty bez otvorů, s jedním, dvěma nebo třemi otvory.


Pripravek na cisteni grilu a krbu - Čistič krbových skel Smart Cleaners je netradiční přípravek, který snadno a rychle vyčistí začouzená skla krbů, pecí a kamen.

Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen , krbů a grilů. Rošt je vyroben tradiční technologií - odlitek z šedé litiny do písku. Vaše kamna, krby i kotle.


Topeniště kamen je obložené. Kamna mají litinové dvířka a čelo. Potřebujete žárové sklo do krbové vložky nebo krbových kamen ? Dodáme Vám žáruvzdorné sklo tloušťky mm podle Vámi zadaných rozměrů. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Všechny produkty včetně komínů Vám rádi postavíme.


Petra Bezruče 47 Pečky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky