středa 27. února 2019

Raznice na filc

Raznice na filc

Doporučená tloušťka mosgumy: - mm. Tato razidla jsou určena výhradně na papír. Pro zpracování vyšších gramáží, filcu, nebo větších počtů výřezů doporučujeme pořízení Big Shotu a příslušných vyřezávacích šablon. Vzhledem k současné situaci v ČR jsme uzavřeli prodejnu.


Výdejní místo objednaných zásilek a e-shop fungují dále. Z důvodu zákazu u některých přepravců jsme nuceni uzavřít možnost platit na dobírku. V tuto chvíli je možné platit převodem do banky nebo kartou a přímou platbou přes banku (služba ComGate).


Pro Vaše tvoření z kůže, luxusní vazby knih. VYUŽITÍ: opasky, náramky, kabelky, sedla, knižní vazby, ale i na otiskování do měkkých modelovacích hmot. Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování. Filc v metráži metr délkový, šířka role je cm.


Raznice na filc

Složení: viskóza a vlna , materiál je čistě přírodní a nevrže. Filc je velmi vhodný pro řezání na Big Shotu. Plsť je v různých barvách, vybírejte z barevné vzorkovnice.


Při objednání více metrů ponecháme. Balení obsahuje násadu na raznice. Raznice pro zdobení kůže - set. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Podívejte se na další nápady na téma Ruční výrobky na den matek, Barvy a Tulipán. Sada na výrobu andělíčků z filcu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Páková raznice , motiv je velký cca cm. Kolečko je vhodné na ochranu direk v denících, albech a diářích.


V této kategorii nabízíme našim zákazníkům silikonové raznice pro ražení dekorativních omítek imitace přírodního kamene a cihelného zdiva. Smo del skupine Freudenberg in za vas optimiziramo spletno mesto. Hvala za potrpežljivost.


Raznice na filc

Potrudili se bomo, da bo spletno mesto čim prej na voljo. Ozdobné děrovačky a raznice , nebo-li také výsekové strojky se těší velké oblibě u dětí i dospělých. Díky ozdobným děrovačkám snadno vyseknete z obyčejných i kreativních papíru různé tvary a velikosti ozdobných prvků. Najdete zde raznice od malých až po velké.


Dekorační filc využijete na tvorbu broží, šitých zvířátek, vánočních ozdobiček a jiných dekorací. V nabídce máme celkem barevných odstínů, filc je - mm silný, pevný a kvalitní, gramáž je min. Děrovací kleště Artemio na jednu dirku o velikosti 6mm. Vhodné například k děrování visaček.


Děruje papír, karton, vinyl, filc , kůži a slabší plech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky