úterý 12. února 2019

Broušení nožů ceník

Po dohodě možnost broušení na počkání Standardní kuchyňský nůž nabrousím za - Kč Pokud nebudete s nabroušením nože spokojení, vrátím vám peníze. Nabrousíme perfektně Vaše nože. Broušení kuchyňských, loveckých, kapesních i jiných nožů.


Konečná úprava ostří (odjehlení) na filcovém kotouči a na kůži. Výrobky na broušení k nám můžete zasílat i poštou. Havířov, Havirov, nože, noze, nůžky, nuzky, pily, kotouče, kotouce, zahradní nůžky, zahradni nuzky, oprava ostří.

Kompletní ceník broušení. Zasíláme poštou po celé ČR. Jednou z možností je proto zvolení předplatného broušení nožů , 2-krát ročně.


Ostření děláme běžně do pracovních dnů. U jídelen a restaurací je možnost domluvení zkráceného termínu po předchozí telefonické domluvě - tel. Ceník průběžně doplňujeme. Dodací lhůty pro všechny nástroje dle dohody se zákazníkem, standardně do dvou dnů. V případě objemnějších balíků dle dohody.


Broušením nejenže zvýšíte ostrost, ale také zvýší jeho životnost.

Při broušení nožů lze využít několik technik, některé z nich si představíme v následujícím článku. Nože dobře nabrousí i klasické brusné kameny. Jsme brusírna s širokou nabídkou služeb. Kromě broušení nožů , nůžek a zahradního nářadí, se Vám kompletně postaráme o Vaší zahradní sekačku. Brousíme s podbrusem i všechny typy vřeten na nejnovějších bruskách značky Bernhard.


Dostaly jste Váš nástroj zpět ve velmi zvláštním obalu? K broušení a ostření nožů používáme pomaloběžné brusky chlazené vodou, u kterých nedochází k přehřátí čepele. Dále využíváme brusné a obtahovací kameny s různou hrubostí.


Kuchyňské nože brousíme většinou v první fázi na pomaloběžné brusce a následně v druhé fázi dobrušujeme ručně na brusných. Samozřejmě, že úhel broušení lze měnit. Při změně úhlu broušení se řídím zpravidla tvarem čepele nebo pokud zákazník při broušení na počkaní požaduje změnu úhlu ostří. Shora uvedený úhel je univerzální pro všechny typy nožů. Profesionální bruska na broušení nožů.


Brusné kotouče jsou ve vodní lázni. Při zakázce nad 40-Kč dopravu zpět hradím já. Zakázky přijaté poštou brousím přednostně.


Nabízím kvalitní a rychlé broušení nožů přímo od nožíře. Nože nabrousím v co nejvyšší kvalitě a obratem odešlu zpět. Nože brousím ručně nebo za pomocí Švédské pomaloběžné, vodou chlazené brusky Tormek.

Vesměs používám brusné kotouče a kameny japonské výroby. Finiš provádím na koženém kotouči nebo páse. Výhodou nástrojové brusky Tormek je, že léty odzkoušené přípravky udrží broušený nástroj ve.


Výrobci levnějších nožů často šetří právě na broušení. Tuto práci přenechávají speciálním robotickým bruskám, namísto ručního broušení jako u dražších nožů (příkladem je i Global Pro, značka velmi známá ve Švédsku). Toto je také důvo proč většina našich zákazníků vnímá naše nože ostřejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky