pátek 8. února 2019

Moulinex ovatio 2 náhradní díly

Moulinex Ovatio hlavní hnětací nádoba mísa. Pro přístroje řady AAT AAT AAT AATX, AATY. Free delivery and returns on eligible orders. Především zde najdete velký výběr náhradních dílů a příslušenství ke kuchyňským robotům Odacio, Ovatio , Masterchef, domácím pekárnám atd.


Prodej bílé techniky a náhradních dílů.

Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Společnost PH Servis patří mezi přední autorizovaná servisní střediska na českém trhu. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. MOULINEX Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ DÍLY MALÉ SPOTŘEBIČE MOULINEX. Kuchyňské roboty MOULINEX Mikrovlnné trouby MOULINEX Mixéry MOULINEX Pekárny MOULINEX Vysavače MOULINEX Fritézy MOULINEX Kávovary MOULINEX.


Kuchyňský robot moulinex , funkční motor i příslušenství, polámala se mísa a víko, metla zkřivená, ale pořád funguje, vše lze dokoupit jako nové příslušenství.

Prodávám v tomto stavu a nebo na náhradní díly. Jihlava nebo Luka nad Jihlavou - rychlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Používá se na tření brambor. Cena dobierky je teda €. Servisné stredisko OTVORENÉ v obmedzenom režime - prísne dodržanie nariadenia vlády SR - VSTUP LEN PO JEDNOM, POVINNOSŤ MAŤ OCHRANNÉ RÚŠKO, DEZINFEKCIA RÚK JE K DISPOZÍCII, DOPORUČUJEME POUŽIŤ OCHRANNÉ RUKAVICE. Hledala jsem na netu náhradní díly , ale nic jsem nenašla.


Ten robot je let starý a už se nevyrábí. Nechce se mi dávat tis za nějaký nový. Nevíte náhodou, kam bych se mohla obrátit? Preferuji osobní vyzvednutí v Praze nebo Zásilkovna po platbě poštovného předem na účet. V nabídce našeho obchodu naleznete široký výběr domácích pekáren zn.


Domo, Eta, Kenwoo Morphy Richards a další, též jejich náhradní díly , příslušenství, kuchařky a knihy. Mixér MOULINEX ATF OVATIO DUO SUPER MAXI PRESS.

Jednotlivé díly příslušenství demontujte až když. Zkontrolujte, zda jmenovité příkon V ašeho přístroje. Měla k vam prozbu potřebovala bych zaslat navod a postup k použivani pro tento typ robotu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Hodnocení produktu:. Díky svým jednoduchým a čistým liniím je tento elektrický mixér skutečným paprskem. Jsme zde stále pro vás.


Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky