pondělí 14. ledna 2019

Plsť vlna

Vlnená plsť sa vyrába v materiálovom zložení buď ako 1 čistá vlna alebo miešaná vlna so syntetickými vláknami. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. VideoLAN, VLC, VLC media player and x2are trademarks internationally registered by the VideoLAN non-profit organization. VideoLAN software is licensed under various open-source licenses: use and distribution are defined by each software license.


Design by Made By Argon. Some icons are licensed under the CC BY-SA 3.

Ako odborníci na plsť (filc) sa zaoberáme výrobou a predajom vlnenej i syntetickej plsti (dekoračná plsť , vpichovaná plsť ). Filc pochádzajúci z našej výroby je vysoko kvalitný. Plsť , často nazývaná aj filc je netkaná textília, ktorá vzniká vzájomným prepojením vlnených vlákien. Klasickou surovinou na jej výrobu je predovšetkým ovčia vlna , ktorá prechádza tzv. Hlavnou charakteristikou vlneného vlákna je jeho jemnosť a tvarovateľnosť, no zároveň pevnosť.


Plsť - filc dekorační - sada barev. Zpravidla není hořlavá, ale savá, velmi elastická a odolná a izoluje proti horku i chladu. Jde o již zplstnatělé pláty, které stačí stříhat běžnými nůžkami.

Filc se používá jako podklad pro korálkovou výšivku, při výrobě broží, malých taštiček, prstových loutek - viz náš návod atd. Plsť se snadno stříhá, lepí a vrství, takže její možnosti jsou obrovské. V naší nabídce naleznete filc.


Kreatívne potreby, aranžérsky materiál a pomôcky, umelecké potreby, akrylové farby, lepidlá a laky na servítkovú techniku, vintage, shabby chic, kriedové. Jedná se o technickou světlou plst - 1 vlna a chlupovou plst tmavou - 1 zvířecí srst. Naše společnost dodává plstěný materiál především do České a Slovenské republiky. Další umístění našich výrobků je v německy hovořících zemích, ale nejen tam.


V cene je: lektorné, pomôcky na plstenie, podložka, farebná vlna , efektná vlna , kovový rámček na peňaženky. Nuno plstenie – plstený šálik. Odevné doplnky vytvorené touto technikou spájajú v sebe hebkosť pravého hodvábu a jemnosť prírodnej vlny.


Mykaná vlna sada 1g ružovo-fialová. Sada pre začiatočníkov - vlna na plstenie, ihly, podložka 1g. Vlna na plstenie Merino - sada ružová Barbie. Vyrobeno z přírodního materiálu OCM nebo OFM - vlněná plst melírovaná, tloušťka mm.


Složení materiálu OC vlna , viskóza. Plstěné tašky - nová kolekce. VELIKONOČNÍ prodejní doba - v sobotu jsou OTEVŘENY prodejny OSTRAVA - NOVÁ KAROLINA, PRAHA - SKALKA, OLOMOUC a ZLÍN, v pátek, neděli a pondělí všechny prodejny uzavřeny (otevírací doby zde).


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Prát lze pouze některou vlněnou plsť (pozor, zde je nutné, stejně jako látky, předem vysrážet!) a některé druhy polyesterových. Směsovou plst nelze prát! U nás na trhu nalezneme základní druhy plsti: Plsť vlněná. Vlněná plsť je tvarově velmi stálá, netahá se.


Lze ji žehlit na stupeň vlna a stejně tak prát. MERINO VLNA - australská 10g. Pre tých, ktorým učarovalo mokré plstenie a nuno plstenie – plstenie vlny a hodvábu, dávame do pozornosti jemnú Merino vlnu mic, 64’. Ovčia vlna - merino, corriedale, materiál na suché i mokré plstenie, artprotis a iné kreatívne textilné techniky. Návody, kreatívne kurzy.


Ovčí vlna , alpaka, angora, kašmír, mohér… Plsť a rouno pro výrobu vlastních originálních výrobků koupíte na Fler. Plstenie, maľovanie na hodváb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky