pondělí 14. ledna 2019

Jističová skříň pod omítku

Prodáváme rozvaděčové skříně, rozvaděče, rozvaděče elektrické, rozvaděče plastové a rozvaděče venkovní. Rozvaděčové skříně mohou být plastové nebo kovové. Domovní rozvaděče nabízíme vestavné i nástěnné.


Společnost Eaton nabízí v rámci portfolia rozváděčových skříní a rozvodnic mnoho typových řad pro jakékoliv aplikace. Portfolio obsahuje např. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání.

Rozvodnice pod omítku domovní a bytové plastové rozvodnice nástěnná, domovní rozvodnice pod omítku , bytová rozvodnice na omítku. Rozvodnice nástěnná nebo také plastová skříňka na jističe má modulové provedení a slouží k instalaci a připojení modulárních přístrojů jako jsou jističe, proudové chrániče, stykače. Jističová skříň nebo také skříňka pl na.


Skříně pod omítku jednoduše schováte ve zdi, kde vám nebudou překážet a dokonale splynou s okolím. Každá skříň je zkonstruována pro určitou velikost rozdělovače, a navíc je vybavena klíčem pro zajištění maximální bezpečnosti. Dovnitř se tak nedostane nikdo, jen vy. Bytové rozvodnice plastové pod omítku zapuštěná nebo na omítku nástěnná ABB.


Dvířka rozvodnice jsou bílá neprůhledná nebo kouřová průhledná.

Modulové provedení rozvodnice je na DIN lištu a slouží k instalaci a připojení modulárních. Plechové skříně pro rozdělovač k instalaci pod omítku Menu. Jak nakupovat Obchodní podmínky.


Skříň pod omítku pro rozdělovač se zámkem bílá DSP 4. Pozinkované ocelové skříně pro rozdělovače a sběrače, bíle lakované, v provedení nad omítku i pod omítku , jsou velice estetické a funkční. Skříňky rozdělvačů jsou opatřené zámkem s klíčem. Nadomítkové skříně jsou v provedení na hloubku 1mm. Skříně pro rozdělovače jsou určeny k montáži na omítku nebo pod omítku. Vyrobeny jsou převážně z pozinkovaného ocelového plechu a nabízíme je v bílém provedení.


Uzavíratelný kryt je vždy zcela odnímatelný. Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator. MIS 1b Rozváděč pod omítku Rozváděč MIS 1b je určen k distribuci 1párů ve vnitřním i venkovním prostředí. Rozváděč je určen k zazdění do úrovně omítky, k překrytí spáry je použit krycí rámeček.


Objednejte si rozvodnou skříň on-line a získejte následující výhody: - Rozvodnou skříň vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.

Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. V katalogu nemáme podrobnější informace o rozvadec pod omitku. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Instalační skříň pro rozdělovače. Určená pro instalaci pod omítku. Vhodná pro 5-6-ti cestné rozdělovače.


Kopos Krabice přístrojová KP 68_KA pod omítku s možností spojení v souvislou řadu s roztečí mm. Doporučeno spojovat až krabice v jedné řadě. Univerzální krabice pro většinu přístrojů. Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Výrobce.


SEZ (2) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky