pátek 25. ledna 2019

Chránič matrace emitex 90x200

Chránič matrace emitex 90x200

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nepropustný prošívaný chránič matrace plató x 2cm. Snadno se nasazuje díky praktickým pružným úchytům. Nabízíme je v klasických.


Přihlásit (pouze obchodní partneři) Úvodní stránka. Ochrana matrace před znečiśtěním a vlhkostí. Detailní popis produktu. Matracový chránič je účinnou ochranou před znečištěním matrace , funguje jako antibakteriální ochrana. Facie chránič matrace 90x2- Rotexim chránič na matraci FACIE 90x2za skvělou cenu.


Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu. Zdravotní matrace a Jateční 169. Pohodlné matrace od českého výrobce za nejlepší ceny. Nábytek za výprodejové ceny.


Vyberte si z široké nabídky. Zvyšuje tak osobní hygienu i hygienu lůžka. K matraci se upevňuje pomocí gumových pásků. Tento unikátní chránič matrace Aloe Vera přinese vaší posteli dokonalou čistotu i maximální pohodlí.


Je měkký, prodyšný a díky obsahu blahodárných výtažků z Aloe Ve. Vrchné matrace a chrániče matracov. Hodnotenie produktu:.


Na zabezpečenie dlhoročnej životnosti matraca odporúčame používať kvalitné vrchné matrace ako ochranu. Chránič lze velmi snadno udržovat a to. Pri použití chrániča sa zachováva tvar matraca, na ktorom je položený. Vrchný matrac tiež absorbuje časť potu, ktorý počas spánku vylúčite. Vďaka čomu sa predĺži životnosť.


Přijďte si vybrat tu svoji. Funguje jako antibakteriální ochrana a zvyšuje tak osobní hygienu i hygienu lůžka. Doporučujeme nakoupit ke každé matraci.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu. Potah: interlock bavlna, 90x200. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Do nákupního košíku Na nákupní seznam. Matrace ENZO patří mezi komfortní špičku ve své kategorii.


Horní strana s paměťovou pěnou kombinovanou s latexem zajistí jemné zapuštění těla do matrace s velice přijemným nádechem, přitom struktura taštiček zajistí výbornou stabilitu. Druhá strana matrace má kokosovou vrstvu překrytou pěnou pro spánek na tvrdší. Antialergický, hygienický prošívaný chránič matrací je dokonalým pomocníkem v každém domově.


Nepropouští žádnou tekutinu, ale je také prodyšný, poskytuje maximální pohodlí při spánku, bez nadměrného pocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky