neděle 27. ledna 2019

Tesařské kování ceník

Tesařské úhelníky, kotevní patky, spojovací či styčníkové desky, to je jen velmi rychlý náhled mezi tesařské spojovací prvky. Tesařské kování - orientační ceníky Děkujeme za Váš zájem o náš ceník. Pro pasivní domy nabízíme kotevní techniku, tesařské kování , konstrukční vruty a stavební chemii.


Vás naskladněno velké množství tesařské kování , kotevních patky, patek pilíře, kotvících hrotů, úhelníků, rohovníků a jiných spojovacích a kotvících prvků.

Velkoobchodně dodáváme spojovací materiál. V maloprodeji nabízíme kromě spojovacího materiálu také hutní a stavební materiál a sortiment železářství a domácích potřeb. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU 1. LEN NÍ A PLATNOST CENÍKU 11.


Výroba a prodej tesařského kování U nás zakoupíte vše potřebné pro stavbu a rekonstrukci altánků, pergol, veran přístřešků, dřevostaveb a dřevokonstrukcí. Jedná se o prvky sloužící ke spojení, zpevnění nebo ukotvení převážně dřevostaveb a dřevěných částí. V souladu s nařízením vlády ze dne 14.


Na brikety a palivové dřevo se toto omezení nevztahuje.

Prolistujte si naším sortimentem a vyberte vhodný třmen, úhelník či kotevní patku pro Váš spoj. Nýtovací technika - orientační ceníky. Kotouče, brusivo a vrtáky- orientační ceníky. Nord-lock - orientační ceník.


Vruty do tvrdého dřeva a MDF desek, stavební vruty. Infrazářiče ComfortSun. Vruty pro tesařské kování WINTECH, se zesíleným dříkem pod hlavou. Vrut s půlkulatou hlavu a torx drážkou pro snazší přenesení kroutícího momentu, prodej po celé ČR.


Trubkové spojky Brinck. Madla pro panelové domy. Držáky truhlíků na zábradlí.


Cenovou kalkulaci (nabídku) vypracujeme zdarma, po zaslání projektové dokumentace a vyjasnění různých detailů dle přání zákazníka, po přeměření na uvedené stavbě. V případě nutnosti vrtat dodatečné technologické otvory do materiálu zákazníka účtujeme Kč bez DPH za jeden otvor. Ceník fischer international s. Ať stavíte zahradní pergolu či přístřešek pro auto, budete potřebovat stavební kování.


Tesařské úhelníky pro přichycení jednotlivých trámů, kotevní patky pro kotvení noh k betonu nebo další spojovací prvky.

Všechny naše tesařské prvky mají potřebné certifikáty a můžete se spolehnout na jejich kvalitu. Pro spojování většiny typů tesařského kování s dřevěnými prvky doporučujeme hřebík. Vážení zákazníci, vzhledem k neutěšené situaci týkající se šíření koronaviru v České republice prosíme, aby v případě objednání zboží a volby platby dobírkou, provedli platbu našemu dopravci, společnosti DP výhradně platební kartou. Třmen tesařský pro kotvení trámů na tupo, ZN více.


Nákup stavebního dřeva bez rizika - dní na vrácení. Stavební dřevo za trvale nejnižší ceny v e-shopu HORNBACH. Nalupukte tesařské vruty do dřeva v profi kalitě značky Fischer. Jiří Vycpálek, pila Ondřejov Když prodej řeziva tak od seriozního dodavatele.


Prodej spojovacího materiálu a kotevní techniky. Aktuální nabídka a ceník viz. Webové stránky vytvořil Acceler Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů.


Při poskytování služeb. Položky, které skladem nejsou, není problém v krátkých dodacích lhůtách objednat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky