čtvrtek 31. ledna 2019

Lívanečník tefal indukce

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vhodný je také litinový lívanečník. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování.


Určeno pro elektrické a plynové sporáky, vhodné do myčky. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Informace o dostupnosti zboží pro vás neustále aktualizujeme. Vnitřní nepřilnavá vrstva na bázi teflonu je odolná proti poškrábání a vaše oblíbené lívance nebo bramboráčky můžete připravit s minimem tuku.


Plastová ergonomicky tvarovaná rukojeť usnadní manipulaci a elegantní design pánve se hodí do každé kuchyně. Nepřilnavý povrch se snadno čistí, nedoporučujeme mýt. Takzvaný lívanečník je speciální druh pánve určený k přípravě lívanců (v praxi se však hojně využívá i ke smažení volských ok, bramboráků a podobně). Typické je pro něj profilované rozdělení smažící plochy na několik částí (typicky čtyři) umožňující současné separované smažení několika kusů lívanců současně.


V rámci našeho srovnání jsme. Radost z vaření na celý život! Vynikající řešení pro přípravu lahodných lívanečků, které si můžete ozdobit vašimi nejoblíbenějšími přísadami. I NA INDUKCI - pánev na volská oka DIAMANT BELGIUM. Na indukci mám lívanečník z podobného materiálu jako se vyrábí pekáče, nevím firmu, ale dělá i hrnce, takové ty železné s tmavě modrým vnitřkem, mají i lívanečník a je fajn.


Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 1 přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Lívanečník pánev na volská oka sekcí INDUKCE.


Pánve Mineral B Element ve. Moderní technologie povrchu zajistí výjimečně dlouhou životnost a odolnost při každém vaření. Vhodná na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Lze mýt v myčce na nádobí. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky.


Samozřemě nechybí ani palačinková pánev a lívanečník na indukci a některé pánve jsou vhodné i pro zapékání v troubě. S tímto silikonovým lívanečníkem vytvoříte snadno a rychle ty nejlepší lívance pod sluncem. Nebudou se vám ani při obracení trhat. Formu položíte na teflonovou pánev plochou s kolečky o menším průměru. Vylijete těstem a po chvilce obrátíte pomocí bočních pruhů.


Lívance zůstanou na svém místě a ještě budou mít dokonalé tvary. Poté už jen vyndáte hotové. Ergonomická měkčená rukojeť. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Detail produktu Do obchodu. Můžete si vybrat pánve různých velikostí a zaměření například lívanečník pro dokonale tvarované lívance, pánev na palačinky, grilovací pánev s mřížkou nebo steakovou pánev pro přípravu perfektních steaků. Produkty De Buyer se vyznačují funkčností, odolností a vysokou kvalitou. Tefal Chef Delight pánev cm. Revoluční pánev s 3D povrchem pro výbornou přípravu steaků, ryb, ale i obyčejných palačinek.


Pánev na volská oka s keramickým povrchem, volská oka nebo lívanečky připravíte klasicky i na minimálním množství tuku, rukojeť díky materiálu i tvaru skvěle padne do ruky, je opatřena očkem pro možnost zavěšení, materiál: hliník s keramickým povrchem, keramický povrch pánve je dokonale nepřilnavý, tepelně vodivý, má vysokou odolnost povrchu vůči mechanickému. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Silikonový lívanečník se kterým vytvoříte snadno a rychle ty nejdokonalejší lívance.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky