úterý 15. ledna 2019

Škola online portal

Ukončení podpory protokolů TLS 1. Zobrazit starší články. Uživatelská podpora školního inf. Aplikace je dočasně nedostupná.


OnLine je moderní školní informační systém, který umožňuje rychle a efektivně zpracovávat veškerou školní agendu při zachování vysokého uživatelského komfortu.

Jedná se o webovou aplikaci, což znamená, že je dostupná hodin denně prostřednictvím Internetu, a to při využití pouze běžného webového. Vážený návštěvníku, na webu skolaonline. Prohlížením tohoto webu souhlasíte s využíváním těchto souborů.


Postup registrace do aplikace Škola OnLine. Registraci provedete pomocí tohoto průvodce, mezi jednotlivými kroky se posunete pomocí tlačítek v dolní části stránky. Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine. Václav Vávra ZŠ a MŠ MUDr.


Se Školou OnLine jsme spokojeni, protože došlo k úspoře času, papírů a energie, kterou můžeme věnovat podstatnějším záležitostem.

Jaroslav Jirásko Základní škola K. OnLine je webový školní informační sytém pro základní školy, střední školy, konzervatoře, vyšší odborné školy, vysoké školy a vzdělávací organizace. Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci. Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku. Jana Chrtková Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s. PIN je jednoznačný identifikátor, který Vás opravňuje k registraci do aplikace Škola OnLine.


Pomocí tohoto PINu máte oprávnění k registraci do aplikace Škola OnLine na škole, která PIN vydala. PIN můžete získat pouze od školy, kterou navštěvuje Vaše dítě (jste-li rodič), nebo kterou sami navštěvujete (jste-li student). Sustavno i redovito korištenje najmodernije tehnologije u učenju i poučavanju, adekvatna infrastruktura i računalna oprema u svim školama u Hrvatskoj kao i brojni razvijeni digitalni obrazovni sadržaji i e-usluge za nastavne i poslovne procese te niz edukacija za razvoj digitalnih kompetencija školskih djelatnika – samo su neke od prednosti koje donosi CARNET-ov program e-Škole. Případně zda budeme na situaci reagovat a umožníme vytisknout i Žádost o ošetřovné při péči o dítě do let z důvodu uzavření výchovného zařízení (školy). Neki od njih su: Andrijevica, Srednja mješovita škola Bar, Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Bijelo Polje, Srednja stručna škola Kotor, Srednja pomorska škola Nikšić, Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Pljevlja, Srednja stručna škola - link link link link link Podgorica, Srednja elektrotehnička škola Vaso.


Samuraji su japanski ratnici koji su vladali Japanom više od 6godina. Zbrusu nová oficiální mobilní aplikace školního systému Škola OnLine pro učitele, žáky a zákonné zástupce. Učitelé mohou: - sledovat změny v rozvrhu.


Jak informujete rodiče o aktuálním dění? K čemu slouží aplikace Škola OnLine ?

Umožňuje jim zdarma jednoduchý, bezpečný a rychlý přístup k informacím o docházce, prospěchu a dalších aktivitách ve škole. OChytrá škola je portál o internetové bezpečnosti a gramotnosti pro děti, rodiče a učitele. Informace, články, videa a výzkumy zdarma ke stažení. Podrška u obrazovanju za učitelje, učenike i roditelje. Pronađite materijale za pripremu nastave, sadržaje za uvježbavanje, ponavljanje i proširivanje znanja.


Plzni školský informační systém Škola OnLine. Online škola SGCR Košice. Postanite dio tima Obrazovnog portala! Predstavite svoju školu, pišite nam o događajima i primjerima dobre prakse. Svi su pozvani i mogu napisati i objaviti svoju pjesmu.


Pravila su jednostavna: ne smiju se kršiti moralna i autorska prava kao ni ostala prava koja su određena zakonskim normama. Poštovane koleginice i kolege, dobrodošli na portal za e-nastavu Visoke škole modernog biznisa. Da biste videli materijale za predmete, morate biti ulogovani na sistem putem studentskog korisničkog imena i lozinke. Na našem veřejném portále najdete komplexní užitečné informace o bezpečném zacházení s internetem a digitálními technologiemi i konkrétní tipy, jak o nich mluvit.


Materijali za online nastavu – razredna nastava Poštovani, na linku ispod možete pristupiti materijalima za online nastavu učenika razredne nastave.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky