úterý 15. ledna 2019

Loupač jablek video

Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na spirálu. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later.


Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni.

Snadno najednou nakrájí, oloupe (loupání jde vypnout) a vykrojí jádřinec z jablek. Pro snadné a rychlé loupání jablek. Vyrobeno z odolného plastu, loupací čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno přísavkami pro bezpečné použití, náh.


Politický duel,aký tu ešte nebol. Poriadne ostrá výmena názorov. Loupač jablek - jak s vrtačkou oloupat jablko.

Pokud Vás omrzelo loupat jabka nebo brambory nožem, máme pro Vás tip. V tomto videu najdete postup, jak pomocí vrtačky, malého nástavce a ořezávače za vteřiny oloupete jabko nebo bramboru. Ze strojku odstraňte nůž na plátkování a vykrojení jádřince (nepracuji s ním).


Posunutím obloukového nože si zvolte tloušťku okrajované slupky. Z bodců na konci hřídele sejměte kryt, odjistěte hřídel, aby s ní šlo posunout směrem od obloukového. Loupání jablka vrtačkou - rychlé loupání jablek Pokud potřebujete oloupat větší množství jablek , sejde se tento praktický nápad. Potřebujete k tomu vrtačku a ruční loupač jablek a za pár sekund mohou být jablka očištěné Pokud potřebujete oloupat větší množství jablek , sejde se tento praktický nápad. Testovali jsme strojek na loupání jablek.


Buď jablko jen oloupe – to jsme právě využili pro náš recept na jablka v županu, nebo ho. Jablečný sen, loupač jablek - s přísavkou - velmi šikovný loupač na jablka, hrušky nebo třeba i brambory, se kterým se vyřádí i vaše děti a jablka jim hned budou jinak chutnat! Multifunkční robustní celokovový s lakovaným povrchem ruční loupač a kráječ jablek k profesionálnímu použití s šíří plátku mm. Montáž kráječe pomocí svorky k desce stolu pro pevné uchycení.


Vyrobte si originální svícen z jablka. Krvavé jablká s červíkmi Posledné slnečné jesenné dni sa s nami pomaly lúčia a prichádzajú tie pravé čľapkanice a. Nejvyšší kvalitu materiálu použit. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce).

Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Stejnoměrně nakrájené plátky na tloušťku mm. Publikováno v Videa zdarma, Zábava, Zajímavosti Tagged jablko, loupač jablek , online video , video , zábavné video Navigace pro příspěvek Sleva Kč na notebook Asus u CZC. Video po nahlášení zkontrolujeme a co nejdříve opravíme.


Otravný pomeranč: Hej jabko (český dabing) Ruský William Tell. Provozovatel stránky si vyhrazuje právo odstranit fotografie, videa a komentáře. Osoba, které se toto opatření provozovatele stránky týče, ani osoba, která umístila fotografii nebo video na stránku, nemůže z důvodu odstranění fotografie, videa nebo komentáře pro výše uvedenou okolnost uplatnit vůči provozovateli stránky žádný nárok na náhradu škody nebo. Pravděpodobně jste z jiné země než-li je Česká republika.


Pokud chcete toto video opravdu vidět, věnujte, prosím, několik vteřin registraci a následnému přihlášení. Na podzim, kdy dozrávají čerstvá jablíčka, většina hospodyněk peče voňavé jablečné štrůdly a další dobroty ze šťavnatých jablek. K tomu je nutné spoustu jablek oloupat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky