středa 23. ledna 2019

Vyřezávání dýně motivy

Vzory na vyřezávání dýně. Pro inspiraci se můžete podívat na šablony, které jsou vhodné pro vyřezávání dýní. Když podle šablon vyřežete dýní, tak je výsledek následující. Vše záleží na vaší zručnosti a fantazii.


Mají několik bezplatných vzorů pro vyřezávání dýně , které můžete vyzkoušet. Můžete si vybrat mezi mladým Jasonem Voorheesem, Minecraftem, panem Spockem, dětským prvkem a zombie dýňovým vzorem.

Klikněte na šablonu vyřezávání dýně , kterou chcete vytisknout, a pak klikněte na ikonu tiskárny a vytiskněte si šablonu. Vzhledem k tomu, že řezání a dlabání dýní se stalo skvělou podzimní zábavou nejen pro děti, zeptali jsme se naší přední carvingářky Aleny Kulhánkové, jak nejlépe pečovat o vydlabané a vyřezané dýně , aby nám dlouho vydržely. Napady na vyrezavane dyne. Magické noci na přelomu října a listopadu, v níž se prolínal svět živých a mrtvých, se říkalo Samhain.


Při bujarém veselí všude hořely obrovské ohně a lidé se odívali do převleků, aby se chránili před zlými duchy Helloween, svítíví dýně , návoj na dýni, jak vyrobit dýni, šablony na dýni, dětské omalovánky, Helloween, helovín. Zároveň si libujeme v podzimní výzdobě domu, ke které patří i oslava Halloweenu, tedy dne, kdy údajně dochází k propojení našeho světa se světem duchů a nadpřirozených bytostí. Vystřižené motivy pak překreslete na dýni za pomocí lihového fixu.


Samotné vyřezávání se vždy začíná u stopky, abyste se zbavili poklopu a získali tak prostor k vyjmutí dužiny.

Tu však nevyhazujte, můžete z ní upéct dýňový koláč, který je mimo jiné výtečný a vláčný. Pamatujte, že čím víc dužiny. Vyřezávání dýně - Nechcete-li dýni vydlabávat, můžete na ní vyřezávat různé motivy Autor: Hobby.


Doma si na výrobu připravte jen menší nožík (ideální je skalpel) na vyřezávání , lžíci na dlabání a fix k nakreslení vzoru. Pokud budete chtít vyzdobit její povrch ještě dalšími motivy , můžete zkusit použít i nejrůznější rydla,” doporučuje Kristýna Čelíkovská z pražského květinářství Květiny Non-stop. Svítící dýně jsou tradičním doplňkem Halloweenu. Lidé si jimi dekorují zahrady, domy i pokoje. A protože magické datum 31.


Vás návod a šablony na výrobu svítící dýně. Láká vás vyřezávání ze dřeva? Nebo si chcete jen zkusit namalovat dřevěné výřezy?


Pokud se vám líbí práce se dřevem, milujete jeho vůni, tak se do toho určitě pusťte… Můj muž si každý rok láme hlavu, čím by mne překvapil na vánoce. Většinou totiž na jeho otázky odpovídám, že skutečně nic nepotřebuji. Tipy na vyřezávání dýní – inspirujte se od našich čtenářů. Pokud máte všechny marmelády a kompoty zavařené, a přesto ještě zbylo něco z bohaté úrody, můžete si vyřezat opravdové strašidláky.


Na našich zahrádkách a za okny vídáme většinou usměvavé nebo jen smutné tváře dýňáků anebo obdivujeme. Postup vyřezávání dýně. Naše první rada tkví v tom, že je zapotí dát při řezání pozor na příliš velké ztenčení dužniny.

Ta poté nemusí být pevná tak, jak bychom to potřebovali. Nejprve je zapotřebí vytvořit otvor, a to optimálně šikovně z horní či zadní strany. Jednoduché motivy lze vyřezávat i do filcu 1mm silného (je třeba vyzkoušet dle motivu). Pro snadnější vyjmutí výřezu ze šablony vložte před řezáním voskovaný papír mezi šablonu a vyřezávaný.


Návod k vyřezávání dýně Návod krok za krokem. Z jednoduchého návodu s obrázky je asi patrné, jak jsme při vyřezávání konkrétního modelu postupovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky