středa 30. ledna 2019

Splachovač jika náhradní díly

Free Shipping Available. Check Out jika on eBay. Fill Your Cart With Color today! Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie.


Náhradní díly - Splachovací a instalační systémy.

Příslušenství a náhradní díly pro splachovací nádržky: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. JIKA LYRA, malé, velké spláchnutí. Kdybych měl náhradní díl, nebyl by problém plast rozštípat a díl. SLW 05A – je určen pro montáž do podomítkových WC modulů JIKA : 8. Veškeré náhradní díly sifonů, napouštěcích a vypouštěcích zařízení.


Tlačítko splachovače Jika krátké.

JIKA splachovací ventil pro pisoár. Zboží s dodáním na Slovensko. Filtrovat podle značek. Počet nalezených produktů Zobrazit na st.


Ako zmeniť nastavenia a ďalšie informácie zistíte v našich zásadách pre súbory cookie. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA. Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální značkou do každé koupelny. Nápustné a výpustné ventily. Vyberte si náhradní díly pro Váš splachovač Friatec.


Nevíte, jaký typ nádrže Friatec máte? S největší jistotou jej identifikujete podle čísla obvykle umístěného v. Kupte si náhradní díly vodoinstalační materiál - náš eshop nabízí náhradní díly vodoinstalační materiál a další koupelnové vybavení. Mnoho modelů, ze kterých si vybere každý.


WC nádržky a splachovací ventily za skvělé ceny. Hledáte klasické, designové nebo retro nádržky? Vestavěný napájecí zdroj, náhradní flexi hadice, ventily, pouzdro kartušového ventilu a další.

ND Sanela SLUelektromagnetický ventil. Píst mosazný pro tlakový splachovač WC SCHELL Schellomat. Vypouštěcí ventily pro splachovací nádržky WV vysokopoložené, nízko položené i kombi WC a předstěnové splachovací systémy. WC - náhradní díly a doplňky, vybavení WC , Produkty, Sagittarius. Katalogy náhradních dílů JIKA.


Laguna, Vision, Ciklon Plus,. Přidat do poznámkového bloku Najít náhradní díly Stáhněte si specifikace. Tlakové splachovače pro WC za akční ceny! Nabízíme značky Grohe a Silfra.


Nakupujte u nás a ušetřete! Rádi vám s výběrem vhodného prvku poradíme. Toalety můžete vybavit různými typy splachování. Podomítkové nádržky Geberit,JOMO, JIKA ,Grohe,Viega.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky