čtvrtek 17. ledna 2019

Dětský stoleček a 2 židličky

Krásný dřevěný stoleček pro Vaši princeznu. Nábytek je vyroben z kvalitního MDF dřeva. Stolek i židle mají zaoblené rohy pro vyšší bezpečnost vašich dětiček.


U čeho jiného by si totiž dítko mohlo kreslit po svých knížkách něčím, co nejde vygumovat ani umýt? Jedině u dětského stolku odpovídajícímu jeho výšce.

Prodáme dětský stoleček - zelená barva, dvě židličky - modré a jednu zelenou stoličku, vyrobeno z plastu, perfektní stav, IKEA. Nové originál zabalené,velmi snadná montáž. S dětským nábytkem ELIS DESIGN budou pokojíčky Vašich dětí naprosto jedinečné a originální!


Objevte naše kvalitní trámkové domečkové postele, propracované teepee stany s polštářky a košem na hračky nebo unikátní systém rostoucího nábytku navržený značkou ELIS DESIGN. Dětský toaletní stolek s pianem a židličkou Bayo. Líbí se (32) Podobné produkty.


Ourbaby dětský stůl s židlemi s růžovými boxy. Pod horní deskou je prostor pro uskladnění hraček, kreslících potřeb, apod.

Do prostoru lze po odstranění horní desky také nalít trošku vody a. Tega sada stoleček a dvě židličky multi color. Sestava Ikea Mammut stůl, židličky a noční stolek Ikea. Jaký vybrat dětský stoleček ? I s malým nábytkem uděláte velkou parádu. U dětského stolečku si může vaše dítě hrát, malovat, stavět kostky, modelovat, prohlížet knížku nebo třeba posvačit. Přírodní materiál, kvalitní zpracování.


Pro děti od 1roku po školní. Stoleček i židličky jsou vyrobeny z masivního dřeva. Poštou dobírkou domů 160kč,plat. Skoro by se dalo říct „povinnou“ :).


Dětský stoleček a dvě židličky jsou moc užitečnou součástí výbavy dětského pokoje. Každý dětský stolek se židlemi je opalován a malován zvlášť, nikdy nebudou dva stolečky totožné. Malované pohádkové postavy se mohou lišit. V nabídce máme i samostatné židličky a stolečky.


Bílý dřevěný dětský stůl je ideální pro tvoření a hraní. Povrch je odolný a snadno jej očistíte vlhkým hadříkem.

Doporučujeme sestavit neelektrickým ručním nářadím, aby nedošlo k poškození dřeva. Set obsahuje stůl a dvě židličky. Dětský komplet obsahuje 2x židlička a 1x stoleček. Komplet je vyroben z masívního dřeva.


Hezké vzory si zamilujete stejně jako děti! Zařiďte dětem dárek, který bude nejen rozkošný ale i praktický. Motivy na podsedáku jsou různe - typ, o který máte.


Stepsoučástí stolku jsou židličky. Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) -dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky