čtvrtek 24. ledna 2019

Schema pojistek octavia 2

Různé typy včetně autentických fotografiích schémat včetně schémat pojistek v motoru najdete v tomto článku. V případě dotazů napište prosím do komentářů pod článek a pokusím se poradit. Sháním pojistkový manuál na mé vozidlo. Ty co jsem sehnal na netu nepasujou s mým rozmístěním pojistek. A ještě jedna maličkost aby tam byly barevně ty pojistky označeny.


Všude v manuálech je to buˇčernobílé nebo zelené nakresleně.

Rozmístění a očíslování pojistek. Octavia II 1Z, Manuály servisní, Česky, 68. Pojistky jsou dvou typů. II schéma zapojení polové autozásuvky schéma zapojení pojistek octavia skoda baterka Skoda fabia 1. Prvá generácia Octavie bola. Zároveň nelze sepnout vnitřní oběh a vyhřívání zadního skla.


Při rozsvícení světel se neprosvěcuje panel. Ukazatel teploty chladicí kapaliny obr. Předejděte poškození motoru tím, že budete dodržovat následující pokyny k tep-lotním rozsahům na stupnici.

Oblast nízké teploty Dokud je ručička v levé části stupnice, motor ještě nedosáhl provozní teploty. Odlišnosti zapojení ISO konektoru v originálních přípravách na autorádia ve Octávii. Schéma zapojení ISO konektoru. Přehozené pozice pinů č. II denní svícení fabia schema zapojeni el octavia schema skoda el schema dobijeni pojistkové skříně octavia 1. Simos – vstřikovací a zapalovací jednotka. VW Golf V,Touran,Jetta,Passat 3C pojistková skřín.


II elektrické schema manual pojistková. OCTAVIA Elektrická schémata è. Fabia pojistek schema - schema pojistek octavia II výsledky hledání fráze schema pojistek octavia II Schema pojistkové skříně Fabia schéma pojistkové skříně škoda felicie Zbylé autodíly Zbylé autodíly, náhradní díly na osobní automobily, bazar, inzerce dílů je zdarma. Poznámka: - musí být namontovány kr. Manuály a dílenské příručky na tuzemské a zahraniční vozy. Download ukázky PDF ke stažení.


A, BMM řídící jednotka, ventil AKF. Barevné značení pojistek podle hodnot. II schéma pojistková skříň škoda fabia schema pojistkova skrin skoda.


TDi schema pojistkové skříně pojistkove schema nákres pojistkové skříne felicia octavia ll. Ahoj, nejede mi zapalovač, jak jsem se dočetl tak to možná bude zamáčklou děckou pojistkou, hned jak budu moci zkusím.

Zkoušel jsem se dívat zda náhodou není spálená nějaká pojistka a nejsu si jistý zda jsem jednu 30A vrátil na správné místo (nepozornost ) proto bych to rád zkontroloval a taky by. Neví někdo,kde bych našel zapojení pojistkové skříně a hlavně popis jednotlivých pojistek ? Nejdou pojistková skříň octavia ii - HTSnapětí do pojistkové skříně – silný červený vodič, ale může. Bylo by dobre kdyby autor vzdycky uvedl detaily auta jako rok vyroby a jaky motor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky