úterý 22. ledna 2019

Lakovaná kuchyňská dvířka

Lakovaná kuchyňská dvířka

Dovolujeme si Vám představit lakovaná dvířka a nábytkové dílce ve vysokém lesku i matu. Lakovaný nábytek je stále oblíbenější, a to nejen pro pěkný design, možnosti různých kombinací odstínů, povrchových úprav i kombinací s jinými materiály, ale i pro. Jsme si vědomi, že různé materiály napomáhají dokonalému designu každého nábytku a určují jim styl. Hlavní naší nabídkou jsou foliovaná nábytková dvířka. Tvary dvířek - dělíme do šesti základních skupin.


Lakovaná kuchyňská dvířka Kromě foliovaných kuchyňských dvířek nabízíme také lakovaná kuchyňská dvířka. Lakovaná dvířka lze dodat v jakémkoliv odstínu barevné stupnice RAL a NCS. Při pohledu na ceník lakovaných kuchyňských dvířek uvidíte doporučené tvary pro tento způsob barvení. ABS hran, jako je tomu u lamino dvířek. Obojí má své kouzlo a záleží je na Vás, čemu dáte přednost.


Vaše představy proměníme v realitu. Akrylátová dvířka patří k trendům ve výrobě moderního nábytku. Ideální povrch, vysoký lesk, hluboký mat a stálobarevnost – to jsou hlavní vlastnosti akrylátových dvířek. Jedná se o frézovaná a lakovaná dvířka , s pestrou škálou frézovaných tvaru a barev dle vzorníku RAL Kv lesku i matu.


Lakovaná kuchyňská dvířka

NANO Lak Anti-touch je speciální povrchová úprava, na které nejsou vidět otisky prstů. V nabídce máme také stále moderní lakovaná dvířka v matném i lesklém provedení nebo levnější variantu akrylových a fóliovaných dvířek od největšího výrobce v ČR - firmy Trachea. Na výběr jsou lesklá nebo matná dvířka a také luxusní řešení dvířek včetně neviditelné úchytky, zafrézované do hrany dvířka a přelakované pro dokonalý čistý vzhled kuchyně.


Kuchyňská a nábytková dvířka - katalog. V naší nabídce naleznete dvířka fóliovaná - jedná se asi o nejoblíbenější druh dvířek ke kuchyňské lince. Lakujeme pro Vás kuchyňská v rámci.


Dýhovaná a lakovaná dvířka jako luxusnější materiál kuchyňských dvířek a také dvířka z materiálu SENOSAN takzvaná akrylátová dvířka. Dnešním trendem jsou jednoduché linie, funkční doplňky a samozřejmě barva, což lakovaná dvířka zcela splňují. Nabízíme kompletní vzorník RAL. Pro dosažení ideálně hladkého povrchu je jako podklad použita bílá laminovaná MDF deska tloušťky mm.


Z důvodu bezpečnosti a dlouhotrvající odolnosti jsou čelní hrany ofrézovány. Masivní dvířka - frézovaná biodeska která je lepená ze vrstev a tím se zabrání jejímu ohýbání a kroucení. Na konci jejího opracování dochází k moření a lakování. Také v kuchyni se tato měřítka mohou uplatnit v plném rozsahu s použitím lakovaných čelních ploch.


Lakovaná kuchyňská dvířka

Chcete si vyměnit kuchyňská dvířka nebo dodělat další? Napište nám a vyrobíme vám kuchyňská dvířka podle vašich představ. Nabídka tvarů frézování dvířek českého výrobce Trachea zahrnuje přes sedmdesát druhů, postihuje všechny podstatné trendy od tradičních a klasických až po moderní či.


Můžete si vybrat z mnoha barevných odstínů, které určitě splní Vaše očekávání. Dokonalý povrch vám zajistíme jednak díky těmto moderním technologiím, ale také proto, že máme zkušený tým pracovníků s mnohaletou praxí, kteří se pravidelně vzdělávají. Novinkou v našem sortimentu jsou dvířka dýhovaná a lakovaná. Druhým výrobním programem je výroba nábytku na zakázku jak do bytových tak veřejných prostor. Jde převážně o kuchyňské linky, vestavné skříně, ložnice, obývací pokoje, dětské pokoje a jiné.


Samozřejmostí je u nás i dodávka nábytku do restauraci jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky