středa 30. ledna 2019

Modely parních strojů

Funkční modely parních strojů Wilesco. Plechové retro hračky a traktory Kovap Zetor na klíček. Eshop i opravdová kamenná prodejna modelů parních strojů Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Modely parních strojů Wilesco a Mamod.


Od nejmenších funkčních modelů parních strojů na svíčku až po ty největší, schopné pohánět celou sestavu dílenského příslušenství. Pro šikuly máme i stavebnice, z kterých si parní stroj teprve sestavíte.

Precizní německé modely parních strojů poháněné především pevným lihem. Najdete zde stacionární i pohyblivé modely , příslušenství, parní stroje a strojky, parní pohony pro lodě i luxusní stroje pro vystavení doma nebo v kanceláři. Naše stroje představují nádherné precizní funkční modely ohňových a parních strojů z různých zemí a historických období od starověku po současnost.


Byly vyrobeny podle prastarých dobových téměř zapomenutých nákresů dávných vynálezců a dodnes zachovaných vzácných muzejních exponátů. Parní válec MAMUT, parní stříkačku, Škodu sentinel, model lokomobily, model Fowlerova oracího lokotraktoru, stabilní motory Benz, zahradní železnice, velké množství modelů parních strojů , lodní modely poháněné parním strojem, 1fotografií parních strojů a modelů lodí poháněných parou. Zde najdete nabídku firem specializujících se na modely stavebních a pracovních strojů. Pokud potřebujete bagr, buldozer, jeřáb, traktor, rypadlo, válec, tahač, speciální přívěs, domíchávač, finišer a nebo něco jiného na stavbu či na práci jste zde na správném místě. Sbírku historických parních strojů stále doplňujeme podle možností.


Poslední přírůstky se objevují v rubrice novinky.

Pokud vlastníte nějaký parní stroj či kotel, nebo jen jejich torza či díly, budeme vám vděčni za možnost získat tyto do našich sbírek. Skip navigation Sign in. Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje a nechte si zasílat nejnovější informace o slevách a speciálních nabídkách. Vzácné modely parních strojů z první republiky mizí z Česka ke sběratelům do ciziny.


Některé mají přitom hodnotu desítek tisíc korun. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Hlavním zaměřením jsou funkční modely parních strojů , postavené funkční lodní modely s unikátním pohonem parního stroje, tak i elektro pohonem. Watanabe a jeho modely parních lokomotiv krok za krokem ve fotografiích.


Výkresy a odlitky koupil u Reeveho, ale spousta nápadů je jeho. Watanabe building his model of a steam locomotive step by step in pictures. He bought general drawing and castings at Reeves, but huge details are his ideas.


Vysoce kvalitní, již sestavené modely letecké, pozemní a vojenské techniky, modely ručních zbraní. Díky úspoře času za sestavení můžete strávit více času výběrem. V průběhu druhé poloviny 18.


Watt nechal patentovat řadu vynálezů, které byly dále využívány po celou éru parních strojů. Dvojčinný parní stroj, v němž se pára vháněla střídavě pod píst a nad píst, takže i zpětný pohyb pístu byl poháněn tlakem páry a nikoli atmosféry. Výroba modelů technického zařízení, dopravních modelů, výukových modelů, architektonických modelů pro měření v aerodynamickém tunelu, restaurování modelů parních strojů a dalších modelů.


Podle rozvodu můžeme parní stroje dělit na šoupátkové a ventilové.

Zvláštním druhem je stejnosměrný (souproudý) parní stroj. Na našich stránkach jsou používány soubory cookies. Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s používáním cookies na Vašem zařízení. Krick Parní stroj Victor s ležatým kotlem pro RC modely lodí. Firma Krick má dlouholeté zkušenosti s výrobou parních strojů , které jsou vyráběny v Německu a mají proto vysokou.


KATALOG MODELŮ PARNíCH LOKOMOTIV H jejichž předlohy byly v provozu na ČSD. Až na výjimky byly jen v nabídce firem z bývalé NDR. U parních strojů jen s jedením válcem je potřeba ještě přidat rozběhový mechanismus. Zpravidla se jedná o elektromotorek, který roztočí setrvačník a jakmile se se strojek rozeběhne, motorek se odpojí a od setrvačníku odkloní, aby jej zbytečně nebrzdil. K tomu opět stačí jedno servo.


Oleje pro parní stroje, modely Menu. Morris Compound 6Steam Cylinder Oil - olej pro písty parních strojů , 205l. Výstava parních strojků s podtitulem Plnou parou bude v expozici muzea přístupná ještě asi měsíc a půl. Na své si ale v Semilech přijdou i ti, kterým pouhé modely parních strojů nestačí.


U muzejní budovy je totiž k vidění i jejich nástupce - stabilní motor, takzvaný stabilák, který dříve sloužil k pohonu. Jejich vybavení RC ovládáním je poměrně obtížné, ale modely jsou velmi krásné a divácky vděčné. V nabídce je poměrně široká škála modelů parních strojů oscilačních a šoupátkových s pístovým nebo plochým šoupátkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky