středa 9. ledna 2019

Mačety do lesa

Rukojeť je dělána tak, aby umožňovala provádění rychlých sečných pohybů. Díky větším rozměrům a vyšší hmotnosti při máchnutí mačetou získáte i větší kinetickou energii. Takže velmi efektivně přeseknete bariéru před vámi. Vedle klasických typů mačet nabízíme i mačety s pilou na hřbetu čepele, se kterými zdoláte jakoukoli překážku.


Naše mačety vydržia aj hrubé zaobchádzanie a sú dobrým pomocníkom do lesa , do záhrady a na predaj za super cena. Existují různé druhy těchto sečných zbraní, mačety určené pro pracovní i vojenské využití. Poradíme vám, na co se při výběru mačety zaměřit. Mačeta do džungle a do lesa. Hľadáte kvalitné a praktické mačety na predaj alebo kukri za dobré ceny?


Lovecké nože a mačety do lesa máme v malých, aj veľkých verziách. Hodia sa do záhrady na osekávanie kríkov, vysokej trávy, konárov a pod. Pevná mačeta do lesa s čepelí z oceli nerez 4s černěnou povrchovou úpravou. Na hřbetu čepele je účinná funkční pilka. Délka čepele je 3mm.


Celková délka je 5mm. Golok – mačeta do pralesa. Vyrábí se z odolného kovu, který je osazen krátkým držadlem ve spodní části. Army shop mačety do lesa a vreckové a lovecké nože s dodaním do hod.


Výmena tovaru je bez problémov. V našej širokej ponuke nájdete tiež nožíky do lesa. Tímto podobnost končí, mačety jsou totiž často několikrát větší, než nože.


Designovány přímo na práci, díky své vyšší hmotnosti mají při máchnutí větší kinetickou energii, která před sebou nenechá nic v klidu. Pomocník do lesa i na zahradu. Právě tuto energii využijeme při naší práci.


S mačetami si proklestíte cestu neprostupným houštím. Neměla by také chybět řá. Nabízíme kvalitní mačety , které si najdou uplatnění při bojových sportech, na zahradu i do lesa.


Jsou vyrobené z prvotřídní oceli, což zaručuje dostatečnou odolnost. Patria sem príborové a kuchynské nože, vreckové švajčiarske armádne nožíky, lovecké a bojové nože, vrhacie nože, shurikeny, ale aj hviezdice a aj sekerky, vojenské bodáky (bajonety) dýky, mačety s pôvodným poľnohospodárskym významom u nás využívané skôr do lesa a do záhrady, exotické karambity neskôr tiež ako. Díky jejich tvaru se skvěle hodí pro odstraňování částí rostlin jedním seknutím. V tropických oblastech to bývá například řezání cukrové třtiny.


Dětský lesní klub DO LESA ! ASELOD pro děti svých členů. Klub v duchu lesních mateřských škol slouží k rozvoji a výchově dětí od let do nástupu školní docházky. Zázemí klubu se nachází v objektu Lesů hl. Prahy na konci ulice K Lesoparku, Praha - Hostivař.


Počínaje loveckými, taktickými, damaškovými, outdoorovými, kuchyňskými přes nože záchranářské, vrhací, luxusní a sběratelské, motýlky, mačety , kukri až po speciální nože na houby, na ústřice, nože pro děti, motýlky a další. U nás si vybere opravdu každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky