pondělí 14. ledna 2019

Deco hrnky se jmény

Pokud budete pokračovat v prohlížení našich stránek bez provedení změn v nastavení Vašeho prohlížeče, předpokládáme, že souhlasíte s používáním cookies. Mohou být jednoduché, s fotografií, zajímavě zdobené, barevné i černobílé. Jedná se o velké i menší hrnečky, záleží na tom, co kdo preferuje. Vychutnejte si čaj, kávu nebo kakao v hrnečku s vlastním jménem!


Udělají radost přátelům i rodině či kolegům v práci. Už se nemusíte doma hádat, který hrnek komu patří. Hrnek se jménem to vyřeší za vás. Prodáváme mužské i ženské varianty. Originální hrnky na se jmény jsou skvělým tipem na dárek.


V naší kolekci hrnků se jmény můžete vybírat z praktických plecháčků či jejich keramických imitací, ale také ze standardních keramických hrnků. DECO hrnky se jmény jsou skvělým dárkem pro nositele nejčastějších křestních jmen (mužských i ženských) a na jejich přebalech nechybí vřelé texty plné milých slov. Janě, že je „veselá a harmonická žena,“ nebo Jiřímu, že je „inteligentní a schopný muž“! Firma Foto u Tomáše Rady Vám nabízí kvalitní zpracování fotografií, jejich archivaci či vystavení a dále nejlepší výběr originálních dárků pro každého.


Hledali jste hrnky se jmény ? Vlastní potisk - Párové hrnečky Labutě se jmény. Dětské hrnky se jménem podle abecedy. Prohlédněte si seznam jmen, která najdete v českém kalendáři. Všechna tato jména si můžete nechat napsat na keramický hrneček nebo plecháček se jménem. Hledáte originální hrnek se jménem?


Chcete neobvyklý a kvalitní dárek pro své blízké, přátele nebo kolegy? Hrnečky patří k nejoblíbenějším dárkům. Slovenština English Deutsh. VMD drogerie a parfumerie.


Hrníček s vlastním jménem udělá radost každému oslavenci, ať už má svátek, nebo narozeniny. V našem tvořiči si vybrate z několika hrníčku, na které můžete vložit svuj text, nebo fotografii. Velmi oblíbený dárek pro zamilované je hrnek se srdcem a jménem na vaše přání.


Všechny dárky - i originální hrnek s textem, lze dávat i do myček, protože motiv a nápis na hrnku je vybroušený (nejedná se o hrnek s vlastním potiskem). Naše hrnky s textem a obrázkem na vaše přání mají objem 3l. Sada porcelánových hrnků na espresso s bambusovou podložkou Art Deco je o objemu 1ml. Dárková kazeta obsahuje šest hrnků v šedé a bílé barvě. Hrnky a šálky) Hodnocení produktu:.


Vtipné hrnky S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vaše jméno na hrnky na kávu bude vybroušené, takže hrnek se jménem lze tedy bez obav dávat i do myček. Náš hrnek na čaj (kávu) se jménem má objem 3l.


Broušené hrnky se jmény standardně posíláme přímo na vaši adresu. Vaše hrníčky se jmény si ale můžete vyzvednout i osobně ve výdejních místech po celé ČR. Pro zachování co nejdelší životnosti potisku ale přesto doporučujeme radějí ruční mytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky