pátek 2. listopadu 2018

Žehlička philips azur ionic

Nová napařovací žehlička Philips Azur je vybavena unikátní ionizační funkcí Deepsteam, která nabízí ty nejlepší výsledky u nepoddajných záhybů, např. Spolu s optimalizovanou hmotností a designem je tato žehlička navržena pro dokonalé výsledky. This new Philips Azur steam iron comes with the unique Ionic Deepsteam function giving you the best on tough creases like cotton and linen. Together with its optimised weight and design this iron is designed for perfect.


The SteamGlide soleplate is the best Philips soleplate for your steam iron. It has great scratch resistance, glides excellently and is easy to clean. Nová žehlička Azur je vybavena jedinečnou ionizační funkcí Deepsteam, která nabízí ty nejlepší výsledky u nepoddajných záhybů např.


Díky ionizační technologií DeepSteam odstraníte i ty nejnáročnější záhyby. Tato výkonná parní žehlička vytváří o menší částice páry, které proniknou hluboko do záhybů tkaniny jako je bavlna a len, takže snadno získáte skvělé výsledky! PerfectCare Azur zajistí skvělé výsledky bez rizika spálení nebo vyblednutí oděvů. Pro snadné odstranění nejodolnějších záhybů potřebujete žehličku s ionizací DeepSteam. Spolu s žehlicí plochou SteamGlide umožňuje skvělé klouzání s mohutným výstupem páry, která proniká hluboko do oblečení.


Táto nová naparovacia žehlička Philips Azur je vybavená jedinečnou funkciou vytvárania ionizovanej pary Deepsteam, ktorá umožňuje dosahovať tie najlepšie výsledky aj na odolných záhyboch pri látkach ako bavlna a ľan. Táto žehlička je vďaka svojej optimalizovanej hmotnosti a dizajnu ako stvorená pre dokonalé výsledky. Azur Napařovací žehlička Vždy perfektní výsledky Dlouhotrvající výkon díky systému odvápnění Quick Calc Release a žehlicí ploše SteamGlide Elite se zvýšenou odolností proti poškrábání. Oceníte hlavně vysoký výkon, rychlost a efektivní žehlení. Free Shipping Available.


Musím podotknout,že žehlím ráda :-). Tento nový model Azur je vybavený jedinečnou funkciou vytvárania ionizovanej pary Deepsteam, ktorá umožňuje dosahovať tie najlepšie výsledky aj na odolných záhyboch pri látkach ako bavlna a ľan. Chytrá napařovací žehlička Philips Azur Performer Plus naprosto změní váš pohled na žehlení. Nabízí perfektní výkon, jednoduché použití a řadu dalších vychytávek od renomovaného výrobce Philips.


Get set for philips azur iron at Argos. Same Day delivery days a week £3. The Azur Performer Plus steam iron combines powerful performance with ease of use.


The built-in calc container provides effective calc removal for long-lasting steam performance, auto steam control and SteamGlide Plus soleplate. Azur Naparovacia žehlička Vždy dokonalé výsledky Dlhotrvajúci výkon s funkciou Quick Calc Release a žehliacou plochou SteamGlide Elite so zvýšenou odolnosťou voči poškriabaniu. Inteligentná naparovacia žehlička Philips Azur Performer Plus úplne zmení váš pohľad na žehlenie. Ponúka perfektný výkon, jednoduché použitie a množstvo ďalších vychytávok od renomovaného výrobcu Philips.


Žehlička philips azur ionic

Ovo novo parno glačalo Azur tvrtke Philips ima jedinstvenu značajku Ionic Deepsteam koja vam osigurava najbolje rezultate kod glačanja svih nabora na pamučnoj i lanenoj odjeći. Ako se tome dodaju optimizirana težina i dizajn, ovo je glačalo dizajnirano za savršene rezultate. Díky ní dodává až o jemnější páru, která pronikne do látky třikrát hlouběji. Zajistí Vám tak snazší žehlení s lepšími výsledky.


T- ionic žehliaca plocha. T-ionicGlide Philips je prvotriedna žehliaca plocha. Prináša nový štandard v odolnosti proti poškriabaniu a patentovaná nová vrstva zabezpečí vynikajúce výsledky. Starostlivo navrhnutý tvar a otvory poskytujú rovnomerné rozloženie pary pre naozaj jednoduché žehlenie aj nepríjemných záhybov.


Žehlička philips azur ionic

Ale nikto sa mu nevyhne a práve pre tých najväčších odporcov tejto domácej činnosti je tu parná žehlička z radu Azur Performer Plus od spoločnosti Philips , s ktorou bude život o niečo jednoduchší. Variabilné naparovanie dosahuje výšku až gramov za minútu a veľmi vám žehlenie uľahčí. Vďaka silnému parnému rázu až 2gramov za minútu.


Triple Precision umožňuje optimální kontrolu a viditelnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky