čtvrtek 22. listopadu 2018

Inkontinenční podložky 60x90

Free Shipping Available. Vrchní strana nepropustné podložky na matraci je ze savého materiálu, který je příjemný na dotek. Spodní vrstva je z nepromokavého materiálu, který bývá protiskluzový. Podložka tak zůstane na svém místě.


Inkontinenční podložky 60x90

Inkontinenční podložka slouží jako doplňková ochrana matrace před. S oblibou je kupují také pejskaři pro své miláčky. Rozlišujeme podložky se záložkami a bez záložek.


Kusové podložky – Vyzbrojte se arzenálem absorpčních pomůcek. K nim neodmyslitelně patří také jednorázové podložky Molicare, které využijete na ochránění matrace. Svrchní savá vrstva absorbuje moč, spodní nepropustná vrstva zabraňuje prosáknutí do ložního prádla a matrace. Lze je použít i při potížích s únikem stolice, k dostání jsou v různých rozměrech. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Inkontinenční podložky 60x90

Absorpční jednorázové podložky MoliNea patří mezi špičku inkontinenčních pomůcek - jsou kvalitní a spolehlivé. Fill Your Cart With Color today! Absoprční podložky MoliNea jako sekundární ochrana lůžka a ložního prádla pro pacienty s únikem moči. Jsou jemné na dotek a obsahují speciální systém proti protečení.


Spodní strana je potažena neklouzavou a neprodyšnou fólií, která drží ložní prádlo v suchu. Neklouzavá spodní strana drží podložku na jednom místě a zabraňuje jejímu. Slouží především jako ochrana čalouněného nábytku a postelí. Vysoké absorpční schopnosti podložek jsou zajištěny díky.


Inkontinenční podložky 60x90

Tak je stabilita podložky na lůžku maximální. Kdy používat inkontinenční podložky. Jak MoliNea Plus fungují. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji. Jednorázové podložky k ochraně lůžka a ložního.


Absorpční podložky pro inkontinentní pacienty všech stupňů, především jako ochrana čalouněného nábytku a postelí. Detailní popis produktu. O značce Hartmann-Rico. Společnost HARTMANN-RICO a. Jsou vyrobeny z polyetylenové vrstvy s tepelně svařovanými hranami, čímž zajišťují ochranu proti prosáknutí.


Vysoce absorpční materiál je rovnoměrně rozložen po celém jádru. Nabízí komfort a ochranu. Absorpční jádro je vyrobeno z jemné buničiny, vnější spodní vrstva je z nepropustné PE folie a horní vrstva z jemné netkané textilie. Vyznačuje se kvalitním absorpčním jádrem, vnější nepropustnou vrstvou a neklouzavou fólií.


Od nejlevnejsiho Od nejdrazsiho. Abri Soft Eco podložky jsou cenově výhodná varianta podložek pro inkontinentní pacienty. Foto je pouze ilustrační - potisk barvy se liší dle skladových zásob. Všechny informace o produktu Chránič na matrace Molinea Plus inkontinenční podložky ks 60x, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Molinea Plus inkontinenční podložky ks 60x90.


Inkontinenční podložky 60x90

Jsou ideálním doplňkem inkontinentních pomůcek. Jejich používáním zabráníte nečekaným nehodám, šetří tedy výrazným způsobem váš čas. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Ochranné podložky TENA slouží jako doplňková ochrana lůžka, zabraňují prosakování, zmírňují zápach a zachovávají sucho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky