pondělí 12. listopadu 2018

Laskonky recept video

Laskonky patří mezi tradiční české cukroví. Ve videu uvidíte návod na jejich přípravu spolu s dalšími tipy, aby se Vám jejich výroba zdařila. Na přípravu laskonek budete.


Určite, je to obľúbený, ale krehký koláčik. Kto ich má rá nech dá lajk tomuto videu :D Ale vážne, v tomto videorecepte si môžete pozrieť ako sa tento populárny.

Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Up next S Peťulkou v Kuchyni - Čokoládová roláda - Duration: 24:11. Takže jsem dělala ten recept se svařeným cukrem na niť.


Oboje laskonky (nový recepr i ten co je tady) je moc dobrý. Nabízíme Vám videonávo jak si oblíb. Mám v lednici bílka,tak asi vyzkouším tento recept. Do třetice všeho dobrého.


Tak mi držte palce,ať to zase nezmastím.

Nevím co dělám špatně,těsto se mi zdá pokaždé v poho,ale asi při pečení to pokazím. Pak napíšu jak to dopadlo. Tématické fráze: laskonky recept laskonky ořechové laskonky forma na malé laskonky recept na laskonky laskonky ořechové krém do laskonek laskonky video recept laskonky recept na ořechové laskonky karamelový krém do laskonek ořechové laskonky recept laskonky recepty cukroví z bílků laskonky laskonka kokosové pusinky z. Naše laskonky - recept : Cukry a bílky vyšleháme v tuhý sníh a přidáme kokos. Na plech vykydneme lžičkou do tvaru oválu. Nedávno som si kúpila novú formu na laskonky , lebo starú som pri sťahovaní zabudla zobrať so sebou.


V nej som mala vložený aj odskúšaný recept , takže mi to bolo dosť ľúto. K tejto novej forme bol priložený recept. Dnes som ho znovu vyskúšala a je perfektný.


Možno ešte lepší než ten môj pôvodný. Ponúkame Vám videonávo ako si obľú. Vymíchanou hmotu (už ji nešlehejte) naneste přes šablonu na laskonky na plech s plátem papíru, povrch uhlaďte a zbytek pěny stáhněte, šablonu pak opatrně zdvihněte a kousky pečte při 1°C asi minut.


Teplotu pak v troubě stáhněte na °C a laskonky při otevřených dvířkách dosušte. Kousky po zchladnutí slepujte. Můžete si také nakreslit obrysy na pečicí papír a hmotu do nich rozetřít lžicí nebo nastříkat pomocí cukrářského sáčku.


Tí, ktorí ma poznajú, o mne hovoria, že som optimista-flegmatik s úchylkou v pečení.

Keď som ešte bola zamestnaná ako normálni ľudia (lebo v mojom okolí pojem živnostník alebo podnikateľ vyvolá prinajmenšom zdvihnutie obočia), tak som po práci stále niečo vypekala. Pečieme vo vyhriatej rúre na 150°C asi minút, potom rúru stíšime na asi a pečieme ešte asi minút. Upečené necháme vychladnúť. Recept na rychlé sladké pohoštění pro návštěvu nebo jen tak ke kávě. Křupavé laskonky se žloutkovým krémem.


Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme dkg práškového cukru a vanilku, vyšľaháme nad parou. Nakoniec vmiešame orechy. Plech pomastíme a posypeme múkou, naznačíme si oválky a striekame laskonky.


POTREBNÉ PRÍSADY cca na - 45ks laskoniek : 210g bielkov, 450g kr. Kré6dl mlieka , 60g zlatý klas , 350g pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky