pondělí 26. listopadu 2018

Zbytky látek výprodej

Zbytky látek výprodej

Nabízíme látky, metráž, zbytky látek , látkové zbytky v různých šířích a barvách. Jednobarevné látky, látky s dětskými motivy, látky na patchwork s drobným vzorem apod. Bavlněné látky a úplety na oděvy. Velký výběr bavlněných látek. Tvídová látka s aplikací - cena za kus 0. Má firma se zabývá prodejem látek za skvělé ceny.


Látky pocházejí z ukončených kolekcí z velkoobchodů, šicích dílen apod. Většinou jde o kvalitní látky původem z Itálie. V této kategorii prodáváme zbytky látek.


Některý zbytek látky může být ve více kusech - uvádíme jako SADA nebo BALÍČEK. Levné látky metráž Malé kousky látek , které zbyly na roli. Vše je roztříděno do jednotlivých kategoriíí.


Zbytky látek výprodej

Zbytkový materiál různých rozměrů a barev. Ideální na výtverné tvoření, výrobu hraček, polštářků, patchwork a mnoho jiného. Z našich látek hravě zhotovíte závěsy, ubrusy a prostírání, sedáky na židle, lavice a houpačky, sedací a válecí vaky, polštářky, taštičky, peněženky, hračky, hrací deky, povlečení, kapsáře, nebesa, košíčky, šátky oděvy a jiné doplňky Střiháme po půl metrech.


Látku obdržíte vždy v jednom kuse. Výprodej látek , metráže. U nás najdete levné látky, metráž za příznivé ceny. Slevy se pohybují od do.


Zbytky látek výprodej

Látky nejsou podřadné či kazové, nejsou to ani zbytky látek. Zbytky látek se dobře využijí na patchworkové výrobky. Pouze se sem tam rozhodneme dát nějakou látku výhodně, abychom vám udělaly radost.


Jsou to vlastně dostřihové zbytky látek. Zpravidla se jedná o míry do metru látky. A zpravidla je k dispozici pouze jeden jediný kus (zbytek do metru). Uvedená cena je vždy za tento jeden celý kus. V každém z našich obchodů se nachází oddělení se zbytky látek.


Zimní softshell - Květinový. Balíčky jsou sestaveny ze zbytků stejného typu látek , u každého balíčku najdete popis materiálů, informaci kolik metrů a kolik kusů látek je v balíčku a to vše za výhodnou cenu. Každý den otevřeme krabic plných různých druhů látek , vzorů a barev. Protože každý den otevřeme nové krabice, nemusíte se bát přijít v kterýkoliv z těchto čtyř dnů, vždy na vás bude čekat něco pěkného :-). Připravili jsme celkem 1krabic se zbytky látek , které v těchto dnech pořídíte o levněji!


Většina materálů pochází z Německa, Španělska a Italie. Doplnit je můžete stylovými krajkami, bortami nebo rýmky a střapci. Jedná se o zbytky z rolí a návinů.


Zbytky látek výprodej

Poskytnutím e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle našich směrnic. Vaše osobní údaje nebudeme s nikým sdílet. Upozornění: skladem poslední m této látky. Neobjednávejte větší metráž. Nabídka zlevněných látek Akce a slevy, látky za výhodné ceny, doprodej posledních kusů.


Máte chuť tvořit, ale nechce se vám utrácet majlant? Tak to jste tady správně!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky