středa 14. listopadu 2018

Darujem funkcnu pracku

Senica Dominika Kopčová. Nie je to vsak nutnost a moze byt aj volne polozena. Darujem funkcnu pracku. Pracka perie bez problemov. Dobrý deň, hľadám funkčnú práčku darovanú za odvoz.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Za odvoz všetkého nábytku vrátane pračky vám dám eur. Nábytok je starší vhodný na chatu alebo do nájmu. Bratislava - začiatok Petržalky. Je funknca, no ma uz svoje roky.


Ma drobne esteticke vady vo vnutri, kde je na niektorych miestach popraskany plast. Rada by som darovala automaticku pracku Zanussi, na kg pradla. Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Prečítaj si skúsenosti a názory ostatných. Televizor, mal by fungovat, ale nebol zapnuty velmi dlho.


Donedavna bola funkčná, neviem aku ma vadu no vyhadzuje poistky. Davam zadarmo ak niekto chce do šrotu či opravy. Napájecí kabel typ G (Velká Británie, Irsko) – dvoupólový síťový konektor. Nový, přišel s něčím, ani nevím s čím.


Zabudli ste údaje na prístup k účtu? Rezervováno Pouzita lampicka. Funguje jen se už nehodi. Ak váš inzerát už nie je aktuálny, vymažte ho prosím, tak, že kliknete na Upraviť a úplne dole na Odstrániť. Inzercia - Elektro, biely tovar, Práčky.


Pripadne na nahradne diely. Portál určený na sprostredkovanie darovania vecí pre rodiny a. Dobry den, v pripade zaujmu darujem klasicky elektricky sporak (stvorplatnicku) s rurou a malu chladnicku. Zostava je pripravená k odvozu na medziposchodí, kvôli veľkosti skríň ich nie je možné naložiť do výťahu.


Skrine sú lepené čo neumožňuje ich demontáž. Isto niekomu ešte dlho poslúžia. Je nutné ich zniesť zo poschodia. Online inzercia a inzeráty zadarmo.


Už nehľadajte predam funkcnu pracku , inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Malá Ida) túto PC skrinku. Je tam aj IDE DVD mechanika a ventilátor.


Len osobný odber v Malej Ide (8km od Optimy), Kontaktovať prosím len telefonicky alebo mailom, na SMS a prezváňanie nereagujem. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte kto daruje pracku , viac nemusíte. Dievcata, dosli korunky za clenske a na pracku od Evym, moccky a este jedno clenske, len tam nemam uvedeny nik.


Ak spravne pocitam, na zbierku pre p. Tatianu mame vyzbieranych 37€, na pripadnu prepravu bicykla pre synceka peggy mame 13€ a clenske zaplatilo dievcat. Romo Combi – nova viriva pracka – aj na SPLATKY. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie práčky romo. Ukážeme kde môžete práčky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Ponúkam na predaj mobilný telefon.


Neviete si rady akonbsp;vybrať práčku? Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky