pondělí 12. listopadu 2018

Vstřikovací čerpadlo vp44

Konstrukční skupiny čerpadla VR Čerpadlo VR sestává. Některé systémy mohou mít další, elektrické nebo mechanické podávací čerpadlo. V čerpadle VPje vysoký tlak vytvořený radiálně umístěny písty.


Dávka paliva a vstřikovací úhel jsou regulovány pomocí solenoidového (elektromagnetického)ventilu. Maximální vstřikovací tlak je 1MPa. VP čerpadlo s regulátorem. Unsubscribe from HERO AND THE DAVE?


Záruka rok s možností prodloužení na roky. Doprava ZDARMA a doručení již následující pracovní den. Zboží bylo podrobeno zátěžovým testům na autorizované testovací stanici. Protokol o výsledku testu a kalibraci je součástí produktu. Díl je připravený k montáži do vozidla.


AFB 110kw, funkční vstřikovací čerpadlo vpz motoru AFB,funkční turbo,vačky, vstřiky,funkční převodovka quattro tiptronic 5hp-DEY , předokolka 5hpCJX,vstřiky,alternátor,klima kompresor,navigace,kapota. Inzerát Vstřikovací čerpadlo BOSCH VPAudi 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. PSG(jednokonektorové čerpadlo ) Demontáž čerpadla z vozidla trvá max.


Máte poškozené vstřikovací čerpadlo PSG5? OPEL,SAAB) Máme pro Vás cenově dostupné řešení a tím je BALÍČEK VP-PSGv ceně 11. Jak repasujeme vstřikovací čerpadla.


Skladom Repasované Zľava Stav: Repasované - 1 funkčné vrátane protokolu z autorizované testovacie stanice Vhodné pre vozidlá: OPE. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit.


Vstřikovací čerpadlo vp44

Otevřel jsem palivový filtr a byl plný nafty. V úterý budu mít novou váhu vzduch, tak uvidím jaký to bude mít efekt. Jinou chybu to nehlásí tak jsem zvědavý. Ještě jedna otázka, jak zjistím zda vstřikovací čerpadlo dává nebo nedává naftu? Jak spolehlivě poznám že je čerpadlo vadné?


Přizpůsobení vstřikovacího čerpadla VPPo výměně za jiné se musí toto čerpadlo spárovat s řídící jednotkou motoru a imobilizeru pro nastartování vozidla. Vysokotlaké vstřikovací čerpadlo Bosch VPz Ford Mondeo 2. Pro VPplatí cena 15. Opravujeme pouze vstřikovací čerpadla, opatřena jednokonektorovou řídící jednotkou typu PSGneboPSG5.


VP) bylo vyvinuto pro rychloběžné vznětové motory s výkonem až kW na válec. Stále se vyskytují i mechanická a elektronická vstřikovací čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky