čtvrtek 8. listopadu 2018

Smaltovací pudr efcolor

Smaltovací pudr efcolor

EFCOLOR je barevný smaltovací prášek pro efektní dekorace na sklo, kov, porcelán, keramiku, kámen a jiné materiály, které odolávají teplotám do 1stupňů C. KRYCÍ barevné odstíny OPAK. Smaltovací pudr EFCOLOR na kovové předměty, výseky. Návod: Nasypte prášek na předmět a zapečte nad elektrickým vařičem, nebo v troubě na 1st. Barvy můžete vrstvit, prorývat a znovu následně zapékat. Balení obsahuje ml smaltovacího prášku.


Smaltovací pudr efcolor

Na tuto techniku potřebujete smaltovací pudr Efcolor. Pudr je určený k domácímu smaltování na kov, sklo, dřevo, porcelán a keramiku. Lze dekorovat také na kámen a jiné materiály, které vydrží zapečení do 1st.


Pudr se roztéká a vytvrzuje při teplotě 1st. Zapékat můžete na plotýnce, v troubě, nebo v troubě. Cena za lahvičku ml. Vysoká krycí schopnost barev. Free Shipping Available.


Smaltovací pudr efcolor

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Efcolor 25ml Efco Smaltování Bez Pícky Výroba Šperků.


Prodej výtvarných potřeb a berev francouzské firmy Pébéo pro profesionály, hobby tvorbu i školy. Prášek se roztéká a vytvrzuje při teplotě 1°C. PRŮHLEDNÉ (transparentní) odstíny. Nejde o šperkový smalt, hoci sa dá použiť na tvorbu šperkov - nanáša sa na výseky z medeného plechu alebo iné kovové predmety.


Zapeká sa nad elektrickým varičom, na piecke alebo v rúre pri 150°C. Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. Fill Your Cart With Color today!


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Abyste měli jistotu, že zboží, které je uvedeno skladem v konkrétním množství je skutečně v tomto rozsahu k dispozici, musíme to vše řádně spočítat.


Vhodné na výrobu šperků, sponek, tabulek. Púder naneste na dekorovaný povrch a vypáľte na platni. Pudr na smaltování - jahodový - Rozmanitosti. Získejte tipy na dárky a výběr atraktivního zboží! Prášky vhodné k dekorování předmětů ze skla, kovu, dřeva, porcelánu, keramiky, kamene a ostatních materiálů, které snesou zahřátí na cca 180°C.


Slovensko - výdejní místa v pondělí 16. Roztavený pudr vám zároveň přilepí korálky. Stejným způsobem se dá nasypat třeba sýr. Nejdříve pokryjte celou plochu průhledným (transparentním) žlutým práškem, zatavte.


Na vychladlý průhledný smalt nasypte krycí žlutý smaltovací prášek a pomocí malého štětečku vymeťte kolečka po celé ploše. Je určen k dekorování kovu, plechu, skla, porcelánu, keramiky a dalších materiálů, které snesou zahřívání do 180oC. Vypaluje se na kovové podložce na elektrickém sporáku. OBRAZY, GRAFIKY RUKOD�. Pro nadšence máme v nabídce smaltovací prášky od značky Efco v uzavíratelné plastové krabičce.


Vyberte si vhodný předmět (kov, sklo, dřevo, keramiku, kámen). Dbejte na to, aby nebyl mastný ani špinavý. Nasypte na něj barevný prášek (můžete všelijak kombinovat, vytvářet mozaiky, různobarevné tvary) a. Spodní část natřeme fixátorem pro smaltovací pudr (zamezuje nebo lépe řečeno omezuje odlupování speklého smaltu). Z pletiva nebo drátěné síťky si zhotovíme můstek, ten položíme na kousek papíru. Na můstek položíme dekorovaný plíšek a přes sítko nasypeme na spodní část plíšku stříbrný smaltovací pudr.


Kancelářské potřeby od výrobce EFCO Výrobce kancelářských a školních potřeb EFCO se zaměřuje především na kanceláře potřeby v online papírnictví z kategorie Smaltování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky