středa 28. listopadu 2018

Chladící kapalina červená

Chladicí kapalina je naředěna na zámrznost -30°C. Díky tomu odpadají starosti s ředěním. Výrazně nižší pořizovací hodnota. Chladící kapalina má růžovou barvu. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu.


Objednávky jsou zpracovávané a odesíláné obratem.

Zároveň upozorňujeme na skutečnost že, jak Zásilkovna, tak i přepravní služba GEIS nepříjmá nyní platbu v hotovosti, pouze platební kartou. Doporučujeme zvolit platbu za. KKULER ČERVENÁ LONG LIFE 1L- nemrznoucí kapalina do chladiče do -35°C -T201C Novodobá univerzální chladicí kapalina do teploty -°C s vysokými parametry kvality bez.


Díly můžeme expresně doručit nebo přímo namontovat. G- červená chladicí kapalina je určena pro novější vozidla s hliníkovými hlavami, kde šetří slitiny z měkkých kovů, gumové těsnění a plastové části. Pokud červená , tak je to K(G12), tak tam dej K(G12). Pokud je tam modrá, zelená, žlutá - je to s největší pravděpodobností klasická chladící kapalina , kterou značí Gnebo K11.


Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete.

Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte. Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jaká má být správná chladící kapalina (myslím si, že ta červená ). Rád bych ji v autě vyměnil, ale je tam jen voda, takže to nepoznám. Ať je to motorový nebo převodový olej a kapalina do posilovačů řízení, brzdová kapalina , i chladící kapalinu je nutné vyměnit. A nejde jen o propustnost hadic pro molekuly vzduchu, ale hlavně špunt na vyrovnávací nádržce, který svým přetlakovým a podtlakovým ventilkem každou jízdu do systému pouští kyselý vzduch, který kapalinu postupně degraduje.


Přítomnost speciálních organických inhibitorů zaručuje vynika. Další informace o chladicích kapalinách a mazivech Vám poskytne Váš zástupce fi rmy Caterpillar. Provedeme malé zopakování: chladicí kapalina se skládá z z nemrznoucí složky, nejčastěji glykolu, do procent budou tvořit inhibitory koroze a zbytek do sta pak obstarává voda.


Samozřejmě, že odlišný původ vody nebo glykolu, vzhledem ke své chemické jedinečnosti, nemůže mít na mísitelnost chladicích kapalin vliv. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ALPHACOOL, EK Water Blocks a dalších.


Tento nejnovější typ chladící kapaliny na bázi etylenglykolu má vyšší obsah inhibitorů koroze s prodlouženou životností, čímž zajišťuje nejen ochranu před mrazem, ale také před korozí oceli, litiny, mosazi, mědi či hliníku. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. W, červená kontrolka mazání, voda v oleji Dobrý den. Poslední rok s ní bylo ježděno méně, zhruba km denně. Brzdová kapalina SYNTOL červený 500ml.


Klasická brzdová kapalina pro hydraulické brzdové systémy starších automobilů a zemědělských strojů, určená pro lehký až středně těžký provoz v teplotním rozmezí - 40°C až 110°C. Syntol červený je čirá, sytě červená kapalina bez vody, mechanických nečistot a usazenin.

Mám Octavii combi, r. Protože jsem nevěděl jestli minulý majitel měnil chladící kapalinu, koupil jsem červenou SHERON ANTIFREEZE MAXI D. V knížce o Octavii jsem se ale dočetl že se chladící kapalina nemění. Mění se jen když se musí vypustit (třeba při opravě). Zdravím, přítelkyně má fabii combi tdi 51kw, občas (za poslední týdny) se stane, že krátce po nastartování 3x hlasitě zapípá kontrolka chladící kapaliny(červenou barvou) a. Zdravím, jaká chladící kapalina by měla přijít do dieseloveho motoru 1. A protože se mi blíží hladina k MIN zajímalo by mě co dolít?


Trochu mě zaráží barva jakou tam mám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky