pondělí 5. listopadu 2018

Vstřikovací čerpadlo 2 5 tdi

Slyšel jsem kdejaké pomluvy o této součásti vozu,že v případě výměny stojí nehoráznou sumu okolo tis. Po nájezdu na magistrálu jsem sešláonul plyn na podlahu a auto nejelo víc jak 12 nešlo do otáček a problikával vykřičník v trojúhelníku na budíkách. Vstřikovací tryska Iveco Daily,Fiat Ducato,Renault Messenger 2. Repasujeme originální turbodmychadla, dieselové vstřikovací a vysokotlaká čerpadla a vstřikovače Bosch, Delphi, Siemens VDO, Denso, Zexel.


Ke každému čerpadlu je přiložen protokol o zkoušce a záruční list na měsíců.

Zde prezentovaná data, zejména celá databáze , nesmí být kopírovány. TDI VOLVO VI (LV) - vstřikovací čerpadlo - BOSCH, LIZARTE. TDI vstřikovací čerpadlo - kaput Příspěvek od Fritz 17. Prodam vstřikovací čerpadlo z Audi A6C 2. Odešlo my jak to bývá zvykem náhlou smrtí tak jsem sehnal jiné a namontoval. VSTŘIKOVACÍ ČERPADLO , VSTRIKOVACI CERPADLO.


Doprava ZDARMA a doručení již následující pracovní den.

Cerpadlo z plně pojizdneho vozu. Palivová a vstřikovací čerpadla ŠKODA OCTAVIA I (1U2) 1. Všechny produkty kategorie příprava směsi a přeplňování jsou umístěny mezi nádrží a motorem. Jedná se především o čerpadla paliva a karburátory. Profesionální klíče na demontáž vstřikovacího čerpadla.


Opravené Čerpadlo Ford Transit 2. Jejich funkce spočívá v zajištění správného poměru vzduchu a paliva, který se dostane do motoru. Rotační vstřikovací čerpadlo s radiálními písty VR (VP44) bylo vyvinuto pro rychloběžné vznětové motory s výkonem až kW na válec. Stahovák na vstřikovací čerpadlo BMW N4 N47S.


Podat inzerát bez registrace. Konstrukční skupiny čerpadla VR Čerpadlo VR sestává z následujících konstruk-čních skupin uvnitř tělesa čerpadla a na. TDI 120kW prvovýroba, vstřikovací čerpadlo pro vozy s motory 2. Vstřik, vstřikovací čerpadlo bmw, autodíly Brno. Zabýváme se dovozem vozů na náhradní díly z CZ,SK,GB,A.


Pokud je to nutné, je vyměněno podávací čerpadlo , distribuční hlava, vačkový prstenec, píst nastavení předstihu a vstřikovacího úhlu, hnací hřídel nebo obal. Po výměně dílů a kompletaci je čerpadlo nainstalováno na stolici Bosch EPS 8vybavenou adaptérem VPM844.

Test čerpadla a programování řídící jednotky. Prodám vstřikovací čerpadlo na Škoda Superb, Audi A A 2. Aukro Auto-moto Náhradní díly a příslušenství pro osobní vozidla Palivový systém. Zboží expedujeme do hodin! Alternativa v podobě systému čerpadlo -tryska. Kč Cena produktu bez dopravy Skl.


Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Jen to vyleti do otacek a nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky