čtvrtek 22. listopadu 2018

Radeco hss

Radeco hss

The HSS range of direct duel heaters are ideal for heating workplaces and large open spaces like warehouses, due to their high volume heating capacity. These fuel heaters require placement in ventilated areas as they add moisture to the air during the heating process. Prosíme zákazníky, kteří mají příznaky nachlazení, chřipky - RÝMU, KAŠEL, BOLEST V KRKU, TĚŽKOSTI PŘI DÝCHÁNÍ a kteří byli v zahraničí (zejména v Itálii) před dobou kratší než 14-dní, aby odložili návštěvu naší prodejny a případně si zboží nechali. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Všechny druhy HSS materiálů jsou popsány níže(v závorce obchodní značení Poldiny huti) Zkratka HSS značí( high speed steel ) neplést s HCS(high carbon steel) což je zase vysokouhlíková ocel.


RADECO polotovar obdélníkové HSS -Co10. Obdélníkové (95) Kulaté (23) Upichovací - lichoběžníkové (34) Držáky upichov. Radeco polotovar 12x20x16. Ocel HSS vydrží v místě řezu až 6°C. Pro výrobu se používá ocel třídy (podle ČSN), která se dále kalí a popouští.


Ask for your own much better price! HSS vyniká především svou tvrdostí a odolnosti vůči změně teploty (zůstavá tvrdá i při zahřívání během opracovávání materiálu). Nevýhodou HSS je relativně nízká životnost, rychlý nárůst míry opotřebení a občas drolení zpracovávané oceli HSS - cena HSS se vykupuje k dalšímu zpracování. Dostupný za dny Kč bez DPH Načíst další × Byli jste v pořádku odhlášeni, těšíme se na Vaši další návštěvu.


Zobrazenie až zo (stránok) Scroll to top. Informácie Lorem ipsum dolor sit amet. Jednotlivé závitníky rychlořezná ocel ( HSS ) UNC - Unifikovaný hrubý závit.


Nepravidelný lichoběžníkový průřez. TEXT INZERÁTU – PREDMET PREDAJA: Predám radeco materiál, radeco (polotovar) – 136ks. Dohodnutú sumu a ani žiadnu zálohu nijakým spôsobom vopred neberiem v žiadnom prípade! Prodáváme i měřidla, protahovací trny a sklíčidla nebo strojní svěráky a autogenní techniku.


Stroje - Hss radeco bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z inzerátov.


Aktuální situace: 1) Do odvolání není možné zasílání zboží na výdejní mís. Nůž závitový kotoučový vnit�. Naše firma se dlouhodobě zabývá prodejem nástrojů a nářadí pro strojírenskou výrobu a výkupem nadnormativních zásob nástrojů a nářadí, proto jsme schopni našim zákazníkům poskytnout námi nabízené produkty za ceny, které mohou být i nižší než cena od výrobce.


Frézovanie (65) - Frézy čelné s valcovou stopkou (6) - Frézy drážkovacie s valcovou stopkou (4) - Frézy kopírovacie s valcovou stopkou (4) - Frézy tvarové na. Vykupujeme za nejvyšší ceny kobalt, Nikl, molybden a feromolybden, veškeré radeco – hss , veškeré soustružnické nože a kovoobráběcí nástroje s naletovaným tk plátkem, keramické tk sk plátky, vykupujeme silniční frézy k dalšímu zpracování. Drill Bits and other cutting tools online store : HSS nástroje bity - Náhradní díly, Ložiska, Vrtání a řezání a broušení, Soustruh a frézka, Pneumatika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky