pátek 2. listopadu 2018

Bombičky co2 do vzduchovky

COolejová 12g bombička je určena do vzduchových pistolí, vzduchových pušek a také do airsoftových pistolí. Od PCP se liší v tom, že místo vzduchu je pohání COplyn, který se nachází v bombičce. Je jednorázová a po vystřílení ji vyhodíte. Adaptér se našroubuje místo velké 88g bombičky.


Vzduchovka CO, Vzduchovka MANUÁL, Vzduchovka KOMPRES. Počet plnohodnotných výstřelů: Balení. Kontejner na malé 12g CObombičky pro vzduchovky Umarex. Důležitým faktorem při používání těchto zbraní je teplota.


Ta ovlivňuje skupenství a tlak v CObombičce, a proto je nejlepší používat tyto vzduchovky v teplotách kolem stupňů Celsia. Výhodou takových zbraní je jejich nízká hlučnost. Největší pozornost ale budí luxusní výrobky od německé společnosti UMAREX vyráběné v licenci italské firmy Beretta, renomované švýcarské firmy Hämmerli a také špičkové modely Walther. Diabolky, kuličky a CObombičky , Kentaur Zbraně.


Průraznost ovlivňuje tvar dopadové plochy diabolky (kulový, plochý, se špičkou). Tyto stránky používají soubory cookie. Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookie.


Poháněná plynem CO– v tomto případě se jedná o velmi komfortní systém střelby. Zdrojem pohonu střeliva z hlavně je stlačený plynný COv bombičce. CO, sifonové a šlehačkové bombičky , sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. Cobombičky pro vzduchové zbraně a airsoftové zbraně s pohonem na CO2. ULTRAIR CoCare Kit od dánského výrobce ASG.


CObombičky do zbraní Bohumín Zaujal Vás náš e-shop a chtěli by jste podobný, pak zavolejte na tel. Vyšší level zlamovacej vzduchovky - pištoľ na diabolky. Izraelská replika na oceľové broky poháňaná plynom s CObombičky 8€. Vzduchové pistole na CObombičky se snadno přebíjejí, mají víceranný zásobník a takřka nulový zpětný ráz.


COpistole na ocelové BB broky slouží k efektní destrukční střelbě. COvzduchovky obsahujú plynové, najčastejšiegramové bombičky. Tá ovplyvňuje skupenstvo a tlak v CObombičke a preto je najlepšie používať tieto vzduchovky v teplotách okolo stupňov Celzia. Navíc díky systému COmůže být vzduchovka opatřena zásobníkem na více kusů střeliva.


Náklady na střelbu jsou o něco vyšší, je bohužel daň za komfort a bezstarostnost při střelbě a provozu vzduchovky. Nelze je znova plnit, je třeba. Strelivo do vzduchových zbraní kal. Dôležitým faktorom pri používaní týchto zbraní je teplota. Pre zážitok z dobrej streľby zo vzduchovky je potrebné aj kvalitné strelivo.


Ponúkame vám to najlepšie na trhu, máte široký výber zo značiek JSB, Gamo, Crosman Walther, Umarex a ďalšie. Táto konverzia nahrádza jednu veľkú 88g CObombičku za dve menšie a lacnejšie 12g. COBombička Umarex do vzduchových zbraní.


Počet výstřelů zaručí model vzduchovky. Bombičky jsou určený pro vzduchové pistole s pohonem na CO2. Bombičku je nutné vystřílet, nenechávejte ji ve zbrani pod tlakem zbytečně. Pokud se zbran nepoužívá. Army (military) shop AFG.


Navštívte náš e-shop a vyberte si ešte dnes z našej širokej ponuky produktov. Nejznámější jsou jistě pružinové nebo pístové vzduchové zbraně. K stlačení pružiny nebo pístu dochází zpravidla zalomením hlavně nebo páky umístěné pod hlavní.


Oblíbenými jsou i vzduchovky poháněné oxidem uhličitým ( CO), který je čerpán nejčastěji ze speciální bombičky. Jejich hlavní předností je velmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky