čtvrtek 8. listopadu 2018

Rychlovarná konvice tefal vitesse

Zjednodušte si svou rutinu v kuchyni s touto intuitivní rychlovarnou konvicí, která má nejen moderní design, ale je i velmi praktická. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty. Odnímatelné víčko pro snadné čištění.


Odpínatelný vodní filtr pro. Elegantní varná konvice TEFAL Vitesse ECO najde své místo v každé domácnosti. Konvice má protiskluzovou úpravu držadla, oboustranný vodoznak, otočnou základnu.


Výhodou je také víko s bezpečnostním zpomalovačem otevírání. Všichni uživatelé jistě ocení vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato varná konvice je vyrobena z vysoce odolného skla pro lepší trvanlivost vůči teplotním změnám. Tento materiál je 1 recyklovatelný!


Objem činí l: ideální pro vzácné chvíle s rodinou a přáteli. Naleznete zde široký sortiment náhradních dílů a příslušenství pro varné konvice Tefal. Ke konvicím nabízíme sítka, podstavce, víčka a další díly.


Jedná se o ideální řešení pro přípravu instantních nápojů a jídel. Veškeré informace o produktu. Od praktických plastových konvic, přes nerezové až po designové skleněné.


Rychlovarné konvice Tefal. Skleněné rychlovarné konvice Tefal mají efektní podbarvení, které nejen dobře vypadá, ale i signalizuje, že je konvice zapnutá. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Kč Ušetřete na dopravě. Se skrytým topným tělesem, ukazatelem hladiny vody či s funkcí automatického vypnutí je konvice nejen elegantní, ale i velice praktická. Všetky informácie o produkte. Její design je inspirován klasickým britským stylem. Připomíná klasické keramické konvice , je však doplněn o moderní nádech a rafinované chromované prvky.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu. Už dávno neplatí, že rychlovarná konvice je vyrobena jen z nudného, bílého plastu. Jaký lék Vám nejvíce pomohl či naopak přinesl nežádoucí. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Skryté topné těleso uvede během chvilky vodu k varu a usnadňuje čištění. Kruhová základna Pohodlná 360° kruhová základna s protiskluzovými. Kč - Již se neprodává Dostupnost není známa.


U tohoto zboží momentálně nemůžeme garantovat jeho dostupnost. Tefal Vitesse najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nižší teploty využijete hlavně při přípravě různých druhů čajů nebo instantních nápojů, kaší a dětské výživy.


Při ohřevu svítí diody kolem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky