čtvrtek 15. listopadu 2018

Dřevěné sochy na zahradu

Zahradní sochy na zakázku. Každý kus dřeva je jedinečný a dřevo mě samo navede do konečné podoby. Sochy vyrábím na zakázku přesně podle vašich přání. Pokud vás zajímají sochy na zahradu , jste tu opravdu správně!


Dřevěné sochy na míru každé zahradě i vaší představě.

Stačí vyplnit poptávkový formulář s popisem vaší představy dřevěné sochy (rozměry, nákresy, fotografie jsou vždy vítány a celý proces objednání se tím zkrátí). Umělecké výrobky pro vaši zahradu. Naším cílem je poskytnout Vám umělecký produkt, který bude splňovat vaše očekávání v souvislosti s jeho cenou, tvarem, barvou či velikostí. Ukázky: dřevěné zahradní sochy a plastiky.


Po dohodě je i možnost prohlídky a koupě v depozitu Malá Hraštice 290. Všechny dřevěné zahradní sochy jsou opatřeny nejprve čirým nátěrem Bochemit (pokud není na detailu výrobku uvedeno jinak), který dřevu poskytuje základní dlouhodobou ochranu. Takto ošetřené dřevěné zahradní sochy si můžete natřít jakoukoliv barvou na dřevo pro venkovní použití a mohou se potom perfektně hodit.


Používáme většinou smrkové nebo jedlové dřevo.

Naše dřevěné sochy do zahrady vychází z filozofie použití dřeva jako masivu, protože dřevo jednoduše do zahrady patří. Jsme schopni vyrobit celou škálu dřevěných doplňků do zahrady, které mohou oživit Vaši zahradu a mnohdy nabízí i další možnosti využití. Vyřezáváme také sochy v životních velikostech. MoravskoSlezkého kraje) Plánujeme přidávat další nové sochy.


Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Tyto zahradní dekorace z umělého pískovce nabízí kvalitní design za příznivé ceny. Rád vám vyrobím přímo na míru podle vašich představ, cokoliv vás napadne.


Můžete mi poslat obrázek či fotografii. Dám dřevěný fyzický tvar vašim představám i snům, přenesu vaši fantazii do dřevěné plastické podoby. Jak je známo, vaší fantazii se meze nekladou. Zavřít okno prohlížeče. Dřevěný masivní hranol se sraženýma hranama, na sezení, nebo jako podstavec pod květiny.


Motorovou pilou se většinou řežou stromky, případně dříví do krbu, mě ale napadlo využít ji kreativnějším způsobem. Tvořím originální interiérové i exteriérové sochy pro potěšení i na prodej. Inspiraci čerpám nejčastěji ze zvířecí říše – tyto motivy si najdou své místo v každé zahradě nebo i na dětském hřišti.

Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů sochy dřevěné. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V současnosti se řezbářství těší opět velké oblibě. Podívejte se na naši nabidku dřevěných soch.


Menší dřevěné sochy na zahradu můžeme pořídit ve ztvárnění např. Přibližné rozměry: délka 18cm x 12x14cm. Tělíčko dřevěné sochy je vyrobené z palmového dřeva a. DŘEVĚNÉ SOCHY , SOCHY MOTOROVOU PILOU, ŘEZBÁŘSTVÍ, LOUTKY, ABSTRAKTY. Martin Petr - řezbářství. Nemusíte si hned představovat portrét ženy od mistra dřevěné plastiky.


Ale ani uštěpačně se zubícího trpaslíka na. Ze zkušenosti víme, že dětské. Komu se líbí více přírodní hrubší vzhle ten ocení zahradní dekorace vyrobené převážně motorovou pilou, ty jsou určeny spíše pro venkovní použití. Mé jméno je Radim Sibera a zaměřuji se na výrobu soch a nábytku s pomocí motorové.


Dřevo je přirozený materiál, který vždy vypadá dobře a lze ho zpracovat do různých tvarů. Ozdobné dřevěné mříže Ozdobné dřevěné mříž e jsou výborným estetickým a funkčním doplňkem zahra teras a pergol. Naše mříže mají velmi vysokou kvalitu zpracování, jsou vyrobeny z jehličnatého dřeva a jsou bez povrchové úpravy.


Latě mříží jsou spojeny třemi způsoby: pozinkovanými hřebíkem - sbíjený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky