pondělí 26. listopadu 2018

Kovotour plus ozdravné pobyty

Nabízíme pro Vás dovolenou do destinací Černá Hora, Chorvatsko, Bulharsko, Řecko, Turecko, Albánie. Dotazník - ozdravné pobyty. Vyplněním tohoto dotazníku budete zařazeni do databáze společnosti KOVOTOUR PLUS s. V případě, že budete vybráni do výběrového řízení na uvedené pozice, budete kontaktováni písemně.


Ideální klimatické podmínky, krásné pobřeží s oblázkovými plážemi a průzračnou mořskou vodou vyzývají k návštěvě.

Bělehradě, hlavním městě Srbské republiky. Ve spolupráci se zdravotními pojišťovnami realizuje dětské ozdravné pobyty na Jadranu. Ty ale vzbuzují otazníky.


Kritikům se nelíbí výběrová řízení, místo ani cena. Firma pobyty hájí a říká, že to je jen útok neúspěšné konkurence. Tým ozdravných pobytů KOVOTOUR PLUS s. Dominoes Falling into past a journey around the world Guinness World Records) YouTub - Duration: 7:13.


Chcete na své příští dovolené navštívit Harrachov?

Pro ozdravné pobyty dětí pojištěné u OZP byla vybrána oblast na ostrově DUGI OTOK, hotelový komplex LUKA, který je umístěn přímo u pobřeží moře v nedotčené přírodě. Tato lokalita nabízí ideální. ERNÁ HORA – Čanj – Hotel Zlatibor.


Lokalita Čanj se nachází v zátoce mezi Petrovacem a Barem. V této oblasti je téměř 2slunečních dní v roce, proto se jí také říká slunečné pobřeží Jadranu. Dětské ozdravné pobyty vzbuzují otázky. Výběrovky řeší i policie 5. Stovky milionů pro cestovku. Jaderského moře v Černé Hoře, v oblasti Čanj – Hotelový komplex Perlová pláž.


Všeobecná zdravotní pojišťovna zahájí dne 17. Pošlete své děti na léčebně ozdravné pobyty např. Nesplňuje totiž emisní limity. Hotel, kam děti jely, také nebyl v době tendru vůbec otevřený. Kvůli rekonstrukci se kolaudoval až měsíc a půl po vyhlášení soutěže.


Léčebně- ozdravné pobyty u moře prokazatelně přispívají ke zklidnění zánětu u kožních i respiračních onemocnění, celkovému posílení imunity organismu a jeho adaptace na okolní zevní vlivy. Mají velice silný preventivní význam s dlouhodobým efektem, proto se většina dětí účastní těchto pobytů opakovaně.

Léčebně ozdravné pobyty organizujeme v Bulharsku v hotelovém komplexu Morski Duni z důvodu mimořádně příznivých klimatických a přírodních podmínek, prospěšných pro osoby s dýchacími, dermatologickými a kožními obtížemi, popřípadě jejich kombinací. Vysokohorské ozdravné pobyty. Na výběr jsou i ozdravné a relaxační pobyty v lázeňských městech, zájezdy za exotikou, poznání či dovolená na Slovensku. Poptávka: OZDRAVNÉ POBYTY PRO DĚTI.


Naše společnost KOVOTOUR PLUS s. Hoře, Chorvatsku, Bulharsku a Beskydech. Kovotour Plus je specialistou na destinaci Černá Hora. Ozdravný pobyt REKONDICE plus.


Jestliže oblibujete klasický životní styl, ale vnímáte potřebu změn, zlepšení zdraví a revitalizaci životních funkcí, je tento typ pobytu pro vás jako stvořený. PŘIHLAŠTE SE NA AKTUÁLNÍ TERMÍNY UVEDENY NÍŽE. EFEKTIVNÍ A PŘIROZENÉ HUBNUTÍ. Bulharsku, v oblasti Škorpilovci – Hotelový komplex Morski Duni.


Pobyty se budou konat od začátku června do poloviny září. Jednoho turnusu se může zúčastnit maximálně 3dětí, celkově. VoZP pořádá pouze ozdravné pobyty pro děti, které jsou zveřejněny na internetových stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky