úterý 6. listopadu 2018

Mora vt 548mx

Součástí nové generace MORA nástupce – model VT 5BX. Súčasťou novej generácie MORA nástupcu - model VT 5BX. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd.


Vestavná multifunkční trouba VT 5BX v elegantním nerezovém provedení. Vestavná trouba MORA VT 5MX energetické třídy A vám nabízí nejen elegantní černo stříbrný design, ale i praktické a pohodlné používání. K dispozici budete mít pečících funkcí, čistící funkci AquaClean a přehledné ovládání prostřednictvím speciálních zamačkávacích osvětlených knoflíků. Mora VT 5MX od 28€ - Heureka.


Na hlavním panelu se nachází speciální zamačkávací knoflíky s digitálními programovatelnými hodinami s dotekovým ovládáním. Nerezová vstavaná multifunkčná rúra VT 5BX s praktickými zatláčacími gombíkmi, kedy vysunutím gombíku jednoducho nastavíte požadovaný program pečenia a teplotu alebo ich môžete plne zasunúť pre dokonalé vyčistenie predného panelu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Medzi jej prednosti patrí nielen množstvo funkcií, ale i rýchloohrev trúby - teplotu 2°C dosiahnete za neuveriteľných minút. V otázce výbavy naopak exceluje, jediné v čem by se mohla ještě zlepšit, je systém čištění.


Je sice opatřená systémem AquaClean, ten ovšem nepředstavuje zcela. Po naprogramování doby pečení vás přehledně informuje ukazatel zvoleného ohřevu a ukazatel teploty v troubě. Díky výsuvným teleskopickým roštům je manipulace s. Po naprogramovaní času pečenia vás prehľadne informuje ukazovateľ zvoleného ohrevu a ukazovateľ teploty v rúre. Vďaka výsuvným teleskopickým roštom je. Multifunkčná rúra ponúka funkcií a programovanie doby pečenia.


Rúra sa ovláda pomocou prehľadného dotykového panelu, ktorý umožňuje nastaviť širokú. Na hlavnom paneli sa nachádza špeciálny zatláčacie gombíky s digitálnymi programovateľnými hodinami s dotykovým ovládaním. Teplotu je možné regulovať v rozpätí od ° C do 2° C. Pečící trouby) Hodnocení produktu: (recenzí). Ten zajistí vyčištění interiéru spotřebiče snadno a bez námahy. Vstavaná multifunkčná rúra VT 5BX v elegantnom nerezovom.


Některé trouby mohou nabízet více funkcí, ale pak také stoupá jejich cena. Výhodou vestavných trub je oproti volně stojícím modelům, že zabírají méně prostoru. Test vestavných trub byl zaměřen především na efektivitu pečení. Pri používaní oceníte aj.


Nabízí samostatné varné zóny různého průměru a výkonu (z toho Bridge Zone) s plynulou regulací teploty pomocí dotykového ovládání. Varné zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost. Každá z nich má také ukazatel zbytkového. Trouba má zamačkávací knoflíky, dotykový displej s časovačem a funkci pro udržování teploty p. AKCE: Získejte kg mouky po koupi vestavné trouby Mora (po registraci, platí 15. 3. do vyprodání zásob)!


Mora MORA sklokeramická deska VDST642FF. Ty jsou vybaveny ukazatelem zbytkového tepla, díky čemuž je možné zjistit, která varná zóna je horká a předejít popálení. Speciální rychloohřev ohřeje troubu na 200°C za krátkých minut.


Ovládání varné desky je dotykové. Při používání oceníte i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky