středa 5. července 2017

Tekutý vosk na dřevo

Tekutý vosk je vyrobený bez činidel a rychle zasychá. CLOU Holzwachs je univerzálně použitelný výrobek k voskové povrchové úpravě surového dřeva v interiéru. S jedním balením můžete v závislosti na druhu dřeva a jeho zpracovatelnosti voskovat z 5-mdřevěného povrchu. Po aplikaci na dřevěný povrch musí být povrch dobře vysušen. Doba schnutí: 2-hodin.


Doporučujeme použít vosk do měsíců od data výroby.

Wohnraum Lasur je matnou emulzí složenou z přírodních olejů a včelího vosku. Ekologický prostriedok slúži k impregnácii a starostlivosti o neošetrené alebo olejom napustené podlahy a drevené predmety. Obsahuje karnaubský vosk. Pri ďalšom čistení použite univerzálny čistiaci prostriedok s trochou tekutého vosku. Složení původních voskových nátěrových hmot pro měkké dřevo bylo jednoduché: Nastrouhaný včelí vosk se rozpustil v terpentýnu zahřátém ve vodní lázni a nanesl se štětcem na nábytek.


Napouštěcí oleje na dřevo jsou určeny pro hloubkovou ochranu měkkých jehličnatých i tvrdých listnatých dřevin a případně k jejich probarvení. Barvy, laky na dřevo ) Hodnocení produktu:. Rádi vám poradíme se vším na téma: Barvy a tapety.

Objednejte si olej nebo vosk na dřevo on-line a získejte následující výhody: - Oleje a vosky na dřevo vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. WAntikwachs je řídce tekutý roztok včelího vosku, který je bez zápachu a bez činidel. Vosk je nearomatický, bez.


Vytváří hladký a opticky hezký povrch, který je velmi příjemný na dotek, a rychle zasychá. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu. Karnaubský vosk - Carnauba wax - přírodní vosk na dřevo.


Skládá se z mnoha přírodních sloučenin, a to především z esterů vyšších mastných kyselin, pryskyřic a jednosytných alkoholů. Kvalitní vosky na dřevo Osmo, Remmers a Stachema u nás rychle a pohodlně nakoupíte za skvělé ceny! Všechny informace o produktu Leštidlo na podlahy Hydrovosk tekutý mořidlo na dřevo 1l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Hydrovosk tekutý mořidlo na dřevo 1l. FUNGUJEME OPĚT NA 1 Pro všechny zákazníky bez rozdílu. Moc vás prosíme, nezapomeňte při návštěvě naší prodejny nosit roušku.


K čemu použít vosk na dřevo. Na rozdíl od laku proniká hlouběji do dřeva a nezakrývá přírodní vzhled dřeva. Snadno se nanáší i opravuje. V našem e-shopu máte možnost zakoupit špičkové vosky na dřevo , které můžete začít ihned.


Včelí vosk na dřevo je bezbarvým nátěr na interiérové dřevo , který v jednom výrobku jedinečným způsobem spojuje výhody přírodního oleje a včelího vosku. Jednoduchým postupem lze dosáhnout profesionální, hedvábně lesklý povrch dřeva.

Nátěr zvýrazňuje strukturu dřeva , má dobrou odolnost vůči vodě. Tekutý (rozpouštědlový) včelí vosk je určen k povrchové úpravě surového povrchu dřeva. Je určen pro povrchovou úpravu přírodního dřeva v interiérech. Používá se k ošetření parketových nebo prkenných podlah, k moření obkladů, trámů a jiných výrobků ze dřeva. Tento proces trvá cca – sekúnd.


Znovu opláchnite tekutý vosk tlakovou vodou ( tento krok nie je nevyhnutný ). Tekutý (rozpúšťadlový) včelí vosk je určený na povrchovú úpravu surového povrchu dreva. Vytvára hladký a opticky pekný povrch príjemný na dotyk. Je vhodný na drevené obklady stien, stropov, málo namáhaného nábytku, dverí a pod. Jako nedílná součást moderního a zdravého životního stylu a zdravého bydlení v posledních letech prožívá svou renesanci také zájem o tradiční povrchovou úpravu dřeva a dřevěných výrobků.


Přírodní vosky na dřevo. Ošetřující vosk na dřevo Duspiva, 1ml. Pokud chcete, aby si vaše prkénko zachovalo krásný vzhle sametově jemný povrch nebo potřebujete vyplnit menší praskliny ve dřevěném výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky