pondělí 24. července 2017

Hrací strojek

NABÍDKA HRACÍCH STROJKŮ FCB orchestrionky. Naše hrací strojky ke kolotočům jsou potažené 1 vlněnou plstí v neutrálních barvách. Velice snadno je tak zkombinujete s jinými barvami a nebudou rušit celkový dojem z kolotoče.


Kouzelné hrací strojky, tzv. Text Jiřího Suchého, složený na melodii hracího strojku. Kanera a režie Michal Laštovička.

Po zatažení se strojek spustí a hraje ukolébavku. Pestrobarevná hrací kometa svým provedením nenechá žádná dětská očka bez povšimnutí. Hrací strojek je vyjímatelný, na zip.


Baby Fehn Babylove hrací kačenka. Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu. Done by Deer HUDEBNÍ KOLOTOČ SE ZRCADLEM.


Nechte své miminko utěšit se s je. DPH: 22CZK Koupit. Produkt úspěšně přidán do porovnávače.

Při točení kličkou hraje Ódu na radost. Je připevněný na dřevěné destičce. Cena 150Kč - platba předem na účet, na dobírku nezasílám.


Poštovné bude uhrazeno z této částky, tedy už žádný poplatek navíc. Prosím pište na mail nebo sms, c. Hrající hračka - Krtek a deštník. Plyšová hračka s mechanickým hracím. Nabídněte jako dárek hrací strojek TINKLE TONK se svým vlastním designem a logem. Aukro Sběratelství Ostatní Ostatní.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Automatofon neboli hrací stroj nebo i hrací strojek je mechanický hudební nástroj. Jde o zařízení, které vytváří hudební melodii (libozvuk) pomocí mechanických součástí.


Patří sem například orchestriony, flašinety, hrací obrazy, hrací dětské hračky, hrací skříňky, hodiny se zvonohrami apod. Pro Elišku od Ludwig van Beethoven, happy birthday píseň, pink panther Noty z celého světa. Nabízíme noty, zpěvníky, noty pro školy, učebnice a jiné hudebniny se zaměřením na klasickou i populární hudbu. We Wish You A Merry Christmas. Veškeré naše hrací kolotoče jsou ručně dělané.


A jelikož každá maminka chce pro své děťátko jen to nejlepší, jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů od českých dodavatelů. Po natažení šňůrkou strojek hraje valčík Na krásném modrém Dunaji.

K ceně je třeba připočítat poštovné. Krtek a paraplíčko hrací strojek Skvělý dárek pro vaše nejmenší dítka. Při maximálním natažení vydrží hrát až minuty, hudbu, které autorem je Vadim Petrov. Zatiahnite za šnúrku a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky