čtvrtek 27. července 2017

Oprava splachovače wc jika

Free Shipping Available. Check Out jika on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Pozor, voda je dnes drahá. Shop Everything you Need on eBay! Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. Nekvalitní výrobce toalet poskytl záruku ve výši let.


Jak se ukázalo, záchod začal dělat problémy přesně po uplynutí této lhůty. Výrobce s tím tedy už nechce mít nic společného. Dobrý den, mám výrobek zn.


Jika a do té bedýnky se nemohu dostat, nevím jak to otevřít.

S tím ostatním si už poradím. Splachovadlo je na zmáčknutí na tyčce, připevněno k víku a nikde nemohu nalézt žádný šroub, kterým bych to povolila. Demontáž splachování u kombi WC. Pokud máte kombi WC s moderním splachovacím systémem, problém s protékající vodou vyřešíte během chvilky.


Jakmile demontujete víko nádržky, ventilem jednoduše pootočíte a splachovací systém vyjmete. Budete tak mít okamžitý přístup k plováku, napouštěcímu a vypouštěcímu ventilu. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA. Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální značkou do každé koupelny.


Ako zmeniť nastavenia a ďalšie informácie zistíte v našich zásadách pre súbory cookie. Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie. Nabídka náhradních dílů na splachovací WC nádrže, napouštěcí ventily, vypouštěcí ventily, tlakové splachovače. Náhradní díly Geberit, Alca plast, Schell, Slovplast (SAM Holding), Falcon, Jika.


Oficiální zástupce obchodu KOUPELNY-ONLINE. Tudíž nelze popsat postup z. Milí naši zákazníci, považujeme za dôležité už pri návšteve našej stránky oznámiť Vám, že aj naďalej fungujeme len s drobnými obmedzeniami. Protékající WC — Polopatě, Pokud vám nechybí kuráž a hodláte se do opravy pustit sami, představíme vám polopatický návo jak na to.


Tento výpustný ventil je pro wc Jika Lyra a její starší modely. Na tyto by měl pasovat.

Příslušenství a náhradní díly pro splachovací nádržky: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Oprava wc splachovače – protéká, nádržka je nahoře. Poptávám opravu splachovadla wc zn. Aug Rychlá oprava je poměrně důležitá, neboť pokud řešení problému.


Mohu se zeptat, jak oprava dopadla? Skoro každému se někdy stalo, že do nádržky kombi záchodu buď voda nenatékala, anebo z ní naopak tekla ven. Přitom vadné těsnění klidně za minutu prohýří litr vody, což pro domácí rozpočet při ceně vody přes korun za kubík znamená přes dva tisíce korun měsíčně.


Jde o vytahovací splachovač (viz foto). Pokud již takový díl není k sehnání, poté žádám o výměnu za jiný typ splachovače , pokud možno bez výměny celé keramické nádrže - tu volím až v. Ale stejný problém po cca letech začalo do wc jika lyra s nádržkou přímo na wc jemně odtékat. Měl jsem obrovské problémy s tím jak celé to zařízení dostat ven.


Po radě jednohoprodavače se to podařilo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky