pátek 14. července 2017

Lenka pletková herečka

Už to tak bývá, stanete se hvězdou, aniž byste o to nějak zvlášť usilovali. Soused nechtěl jít ke konkurzu sám, doprovodila ho a hned si ji vybrali. Strávila pak se seriálem Kamarádi úžasné dva roky. Byla idolem tehdejších kluků, psali jí dopisy a upřímně, pánové – určitě jste na ni.


K seriálu se dostala náhodou - údajně její soused nechtěl jít ke konkurzu sám a tak ho doprovodila a přitom ji do seriálu vybrali. V seriálu hrála Gábinu, byla to její jediná role, v té době jí bylo dvanáct let. Kolega z práce sice říkával: Za stokrát se to neošoupe a milionkrát to stejně nestihne, ale hrůza pomyslet. Po základní škole v Horních Počernicích a gymnáziu v Praze 9. K populární člence souboru patří již dvacet let brýle s tlustými skly, díky nimž je v civilu téměř k nepoznání. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep.


Měla v sobě talent, ale o slávu nestála a vydala se svou vlastní cestou. A na rozdíl od většiny žen v jejím věku vypadá výborně. Tady je vidět genetika, kterou se tolik ohánějí některé její kolegyně, jež se neobejdou. Předvánoční čas bývá spojen s chozením po obchodech a sháněním dárků.


Spíše než její doprovod ale překvapil její neupravený vzhled. She is the mother of actress Martha Issová. Roli Gábiny dostala zcela náhodou a kamará kterého původně na konkurz jen doprovázela, jí to doteď neodpustil. Ji samotnou ale tato životní šance nijak neoslovila a herectví pověsila na žebřík dřív, než se z ní mohla stát stálice českých obrazovek a pláten. Přečtěte si o tématu lenka herečka.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy lenka herečka , které hledáte. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu lenka herečka. Synovec známějšího Pavla Zedníčka (68) tragicky zahynul při nehodě na dálnici D1.


Měla po maturitě na ostravské konzervatoři, zjistila, že v Jihlavě hledají herečku, a tak přijela na konkurs. Lucie Borhyová (40) byla třikrát požádána o ruku, ke svatbě však nakonec nikdy nedošlo. V rozhovoru na Rádiu Impuls moderátorka prozradila, jak dnes vychází se svými bývalými partnery a otci svých dětí a zmínila také, čím ji nedávno rozesmál zpěvák Karel Gott (79). Ještě jako studentka pražské Státní konzervatoře si zahrála menší úlohu dívky Renaty v kriminálním thrilleru V. Možný pruh na obrázku je způsoben poruchou skeneru.


Případné dotazy rád zodpovím. Začínala jako moderátorka v rádiu a herečka v divadle Ta Fantastika. Do povědomí se dostala rolí vášnivé milenky Martina Stránského v Ordinaci v růžové zahradě. Ojevila se také v úspěšném pokračování seriálu Sanitka režiséra Filipa Renče. Velké prsy se jí natolik zalíbily, že si je nechala zvětšit podruhé.


Teď je z Lenky šťastná žena a muži na ní. Okrem toho, že je štyri roky členkou Radošinského naivného divadla a vychováva dvoch synov, prihlásila sa do konkurzu na miesto speváčky do Dereša. Zdaleka ne ve všem spolu souhlasí. Lenka PLAČKOVÁ – herečka Česká herečka. Co dokázali a jak se proslavili herci a herečky.


Vše o hvězdách stříbrného plátna najdete na Celeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky