pondělí 24. července 2017

Dřevěné hrábě na seno

Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Obrázek je pouze ilustrační. Dřevěné zahradní hrábě. Zobrazit podrobnější popis.


Cena dopravy 1Kč s DPH. Je expedováno nebo k o.

Osobně na Mělníku - pošl. Hrábě dřevěné na seno , plastové kolíky. Vhodné především pro shrabování sena, ale také hrubšího smetí např. Násada je z hladce holovaného dřeva.


Zahradní hrábě mohou být na listí, trávu a seno , provzdušňovací, plastové či dřevěné , ale i vhodné pro práci na stavbách. Obecně se liší materiálem a provedením. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii.


Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostmi.

Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás. Přihlásit se k zasílání akčních nabídek. Jejich tvar a použitý materiál jsou uzpůsobeny právě pro snadnou práci se senem a slámou ( na dřevěných vidlích se při tahu zpět nezachycuje seno tak jako na těžkých a úzkých vidlích železných). Nejdříve zadejte e-mailovou adresu. Vyřídili jsme přes mil.


Rychlá a spolehlivá doprava do domu. Náš tým odborníků je vám k dis. Skvělým pomocníkem pro Vaši zahrádku budou kvalitní dřevěné hrábě , plastové hrábě , provzdušňovací hrábě nebo hrábě na trávu. Nabízíme mnoho praktických varint hrábí, vybírejte v této kategorii na našem eshopu. Pro ty nejmenší pomocníky Vám nabízíme dětské hrábě.


Náhradní kolík (trn) plastový na dřevěné hrábě. Krumpáč kg s dřevěnou násadou. Koště dřevěné zatloukané s tyčí 1cm. Kvalitní dřevěná násada na hrábě.


Zahradní dřevěné hrábě – hřebeny s dřevěnými kolíky s násadou. EURO NÁŘADÍ – Velkoobchod nářadím. Naší hlavní značkou kvalitních hrábí je Fiskars.


Fiskars nabízí odlehčené hrábě , se kterými jde práce na Vaší zahradě sama od ruky.

UNI HOBBY je největší český řetězec hobby prodejen. V našich prodejnách nebo na e-shopu naleznete vše pro dům, bydlení a zahradu za nejlepší ceny. This feature is not available right now. Please try again later.


Všechny nabízené garáže jsou i díky použití silného materiálu téměř bezúdržbové a vydrží na zahradě dlouhá léta. V naší nabídce najdete i praktické přístřešky pro auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky