středa 5. července 2017

Dřevěné polotovary k dekorování

DŘEVĚNÉ POLOTOVARY K DEKOROVÁNÍ. Vhodné jsou i pro domácí tvoření. Nabízené dřevěné polotovary si mohou děti dotvořit dle vlastní fantazie kreslením, polepováním a provlékáním. Například zdobení ubrousky - technika decoupage (ubrouskovou technikou), malováním, mozaikou. Předměty a polotovary ke zdobení, rámečky a plátna.


Dřevěné výseky k dekorování.

K čemu se polotovary k dekorování hodí. Vytvořte si z nich pěkné dekorace do bytu nebo na sebe. Plátěné a hedvábné polotovary můžete dekorovat barvami nebo výšivkami. Najdete zde dřevěná ramínka, dřevěné košíky a misky, talíře, výřezy, dřevěná vajíčka apod. Jedná se o polotovary určené k dalším úpravám a dozdobení.


Jsou vyráběny ze zbytkového materiálu a mohou vykazovat drobné nedostatky. V naší nabídce dřevěných doplňků najdete nanuková dřívka přírodní i barevná, dřevěné špachtle a dřevěné kolíčky. Dále nabízíme různé dřevěné polotovary k dekorování a dřevěné výřezy.


Polotovary k dotvoření Oživte svůj domov originální sváteční výzdobou.

Nabízíme srdíčka ke zdobení v několika velikostech, budky pro ptáčky a holubičky k dekorování , houpací koníky na stylové vintage dekorace. Líbí se mi, že v obchodě mají velký výběr kruhů na lapače i velký výběr peříček. Ráda bych si koupila s tímto zbožím i jiné - např. Lapač snů dřevěný Modern pr. Nabízíme sady malých dřevěných motivů, které je možné použít k dekorování různých kreativních projektů (přišívat nebo lepit).


Překližku je možné nechat v přírodním stavu nebo natírat barvami na dřevo. Lišta oblá frézovaná šíře cm. Prozkoumejte nástěnku Vánoční dekorace , přání , obrázky , jmenovky uživatele jarkachmelarova, kterou na Pinterestu sleduje 8lidí. Podívejte se na další nápady na téma Kreativní, Nápady a Kreativní nápady.


Koule, polokoule a dřívka tvoří základ výtvarné činnosti s dětmi. Doporučujeme tvořit také z polystyrenu. Dekorovat můžete akrylovými barvami a zdobit třpytkami a různými dekoracemi.


Jako základ můžete použít i papíry na decoupage. Ručně vyráběná dekorace vhodná k dalšímu dekorování , domalování, polepení apod. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky.


Všechny výřezy z topolové překližky jsou vyráběny na laserovém stroji (česká výroba), proto jsou hrany polotovarů hnědé (nevadí při dalším dekorování ). Ostatní předměty k dekorování Menu. K dispozici máte několik způsobů platby. Bankovním převodem, v hotovosti nebo na splátky.

Nabízíme různé druhy krabiček - na čaje, šperky, karty a jiné drobnosti, pokladničky,přívěsky, tácy, skříňky na klíče, hodiny apod. Krabičky na papírové kapesníky podlouhlé, vysoké čtvercové. Vše je z čistého dřeva nebo z překližky, nekteré krabičky z MDF materiálu - vše je vhodné k dalšímu dekorování.


Přihlásit se Registrovat. Vánoční motivy - dřevěné dekorace k zavěšení (ks) mix tvarů. Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé.


Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování. Tento rámeček je oboustranný, vhodný k postavení na stůl, v jeho středu je vsunuta plexisklová deska. V kategorii textilních polotovarů najdete povlaky na polštářky, bavlněné kosmetické taštičky, kabelky, penály, zástěry, kapsáře, plátěné klobouky a kšiltovky, tašky různých barev a tašky se stahovací šňůrkou.


Výška 21mm je výška samotné knopky, čep k uchycení není zahrnut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky