úterý 4. července 2017

Lázně lednice ubytování

Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu. Lednice - lázně v zahradě Evropy.


Lázně nabízejí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou lůžek. Navíc obklad a vstup do bazénu. Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem.

Wellness pobyty Léčebné pobyty Víkendové pobyty Ubytování - hotely a penziony Fotogalerie. Hlavním přírodním léčivým zdrojem je jodobromová minerální voda, která je svým obsahem jodu jedna z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě a svým. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou teplého a studeného bufetu, parkování, bezdrátové připojení k internetu, župan s pantoflemi na pokoji a volný vstup do hotelového bazénu. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. V budově lázní se nachází celkem stylových a velmi moderně vybavených dvoulůžkových pokojů a dva prostorné apartmány s plným příslušenstvím, které zahrnuje mimo jiné i televizi, lednici a telefon.


Díky vlastnímu pramenu nabízí nadstandardní lázeňské služby. Jodobromové koupele mají také preventivní, regenerační a omlazující účinky.

Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.

Lázeňské město leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Rádi bychom poděkovali za nádherný víken který jsme ve vašich lázních nyní prožili. Využijte tohoto jedinečného rodinného pobytu a obohaťte se nevšedními zážitky z celého výletu! Přijeďte k nám a poznejte jejich rozmanitost.


Penzion se nachází nedaleko centra na klidném místě se zahradou se vstupem. Penzion je nekuřácký (možno kouřit na dvorku či zahradě). Součástí jsou také apartmány se samostatným vchodem a vybavením.


Netušené bohatství – nový pramen jodobromové vody. SPA RESORT LEDNICE , to jsou skvělé služby na skvělém místě! Hotel je vybaven komplexním balneoprovozem, který nabízí širokou nabídku léčebných a wellness procedur, restaurací se zimní zahradou, kavárnou a školící místností.


I ten nejnáročnější klient. Chcete zažít krásnou dovolenou, na úžasném místě, v luxusním hotelu s aktivním lázeňským programem? Resort nabízí komfortní ubytování ve prostorných pokojích, apartmá a luxusním Knížecím apartmá. Maďarské lázně zaujímají na lázeňské scéně také velmi důležitou roli, a to hlavně díky termálním pramenům, kterých je po celém Maďarsku přes tisíc. Aktuální informace naleznete zde, na našem webu, a také na sociálních sítích.


Mezi nejznámější lázně v Maďarsku patří termální lázně Hevíz, Balaton, lázně Sarvár nebo lázně Zalakaros. Ubytování : Tři apartmány (byty) v podkroví obytného domu, každý apartmán je pro nebo osob. Ubytování v lázeňském domě Perla s polopenzí a programem včetně zdravotní prohlídky, koupelí, masáží a zábalem. V apartmánu jsou pokoje, koupelna s WC, TV, internet, kuchyňský kout ( lednice , el. dvouvařič, rychlovarná konvice, nádobí), sušák na prádlo, el. Do hotelového bazénu si můžete zajít kdy chcete a stravu budete mít formou polopenze.


Konstantinovy Lázně leží ukryty uprostřed lesů západních Čech severozápadně od Plzně v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 6Kč za osobu a noc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky