pátek 14. července 2017

Brusné kameny

Výrobce TAIDEA se specializuje na produkty určené k ručnímu broušení. Jedná se především o korundové brusné kameny v široké škále zrnitosti. Dále nabízí kuchyňské brousky v několika provedeních a různé příslušenství k broušení.


Mezi přednosti této firmy patří kvalita zpracování a tím poskytovaná. Stejně jako olejové je možné pořídit vodní brusné kameny přírodní, syntetické s přídavkem přírodních materiálů a syntetické.

Vzhledem k dostupnosti a cenám probereme pouze syntetické kameny a syntetické kameny. Velmi praktické jsou kombinovány brusné kameny , které obsahují dvě různé zrnitosti. Brúsne kamene určené na ručné brúsenie nožov. Tovar máme skladom a garantujeme rýchle dodanie. Lacná doprava a vernostné zľavy až do.


Série SSuper Stone je ekvivalentem k sérii kamenů SSuper Stone. Odlišné pojmenování je pouze z důvodu menší tloušťky kamene mm.

Tato série kamenů je alternativa za nižší cenu pro brusné úkony, kde je potřeba jen malý úběr materiálu (vhodné pro leštící kameny s jemným zrnem). Kvalitní brusný kámen o dvou zrnitostech vhodný k dokonalému naostření kuchyňských nožů. Brusné a lapovací dvouzrnné kameny TYROLIT se používaní převážně na broušení nožů. Brusné kameny Taidea mají skvělý poměr cena a výkon. Brousky a brusné kameny různé hrubosti pro snadné nabroušení kuchyňských i kapesních nožů, zahradnického náčiní, nožů u sekačky na trávu, sekyrek a čepelí.


Ukázka, jak správně nabrousit kuchyňský nůž na kameni. Oba byly před natáčením ponořeny na cca 10. Přírodní slovenský brusný kámen Rozsutec pochází z Malé Fatry. Je to tvrdý sedimentární pískovec, skládá se z velmi jemných a rovnoměrných zrn písku. Ideální je na závěrečné jemné broušení a vyleštění ostří.


Díky velmi jemné struktuře pískovce dosahuje zrnitosti (grit) přibližně. Syntetické vodní brusné kameny. Jsou obecně vyrobeny z oxidu hlinitého. Jedná se o stejný brusný materiál používaný v olejových brusných kamenech.


Rozdíl mezi nimi je však pojivo, které drží brusivo ve vodním kameni pohromadě. Vodní brusné kameny jsou měkčí než olejové brusné kameny , což umožňuje rychlejší.

Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. Tradiční syntetické brusné kameny značek KAI, CHROMA, TAIDEA, NANIWA.


Kámen je vhodný pro broušení pod vodou i olejem. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn. Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože.


Přiložené kameny jsou křehké, na základě toho je běžným jevem že rohy kamenů mohou být někdy mírně zaoblené, popřípadě jinak nedokonalé, což ale absolutně nemá vliv na vlastnosti kamenů a schopnost využití jejich brusné plochy při broušení nože. Malý pokec kolem toho, na co můžete narazit při výběru prvního brusného kamene. Jak vybrat brusné kameny na nože. Když se chcete vyhnout pravidelnému broušení nožů, doporučujeme při výrobě nožů zvolit tvrdší čepel, která se méně tupí. Vysoce tvrdé čepeli se tedy brousí velice rychle, v některých případech stačí pravidelné obtahování na jemném kameni.


TAIDEA umí také brousit nářadí na opracování dřeva a zahradnického náčiní. V sekci naleznete brusné kameny včetně držáků, kuchyňský brousek, pokročilý dvoukomorový brousek a diamantový brousek na zubaté ostří. Je to kvalitní brusný kámen z oxidu hliníku a broušení s ním je velmi rychlé. Takisto je veľmi dôležitá zrnitosť pri výbere. Hrubozrnnými kameňmi tvarujete čepeľ jemnozrnné kamene Vám zabezpečia ostrie, čo si zaslúži každý nôž.


Pro ruční broušení dřeva, pryže, keramiky, kovů, laků a barev se podíveje do sekce brusné archy. Naleznete zde archy pro všechny zmíněné materiály v klasické a praktické velikosti 230x2mm. A pro náročné strojní broušení jistě oceníte také naši nabídku na praktické brusné role.


Ty jsou vhodné k použití na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky