pátek 7. července 2017

Litinové umyvadlo zahradní

Luotettavaa toimintaa jo yli vuotta. Kysy lisää tai tule käymään! Koulutetut elektroniikka-asentajat palvelevat kaikissa huoltopisteissämme. Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě.


Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu z tvarovek. Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z.

Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov. Získáte tak nejen nápaditou zahradní dekoraci, ale zároveň praktickou výbavu, kterou využijete při údržbě ploch kolem domu i při obyčejné relaxaci. Aby umyvadlo neplnilo jen estetickou funkci, můžete na kohoutek připojit zahradní hadici a odpad vyřešit napojením do běžné kanalizace nebo do trativodu.


Zahradní umyvadla na zeď. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč.


Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč.

Ceník dopravy, termíny dor. Otvor pro kohoutek 26mm. Rozměry umyvadla: 475x275x200. Povrchová úprava umyvadla v černé matné barvě. Umyvadlo neobsahuje sifon.


Doporučená rozteč vody 5mm, průměr odpadu mm, na kohoutek 1. Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným kohoutkem. Krásná přátelská, majestátní hlava koně. Příjemný vzhled s benátským nádechem romantických zahrad. Jsme tradiční český výrobce městského mobiliáře, ale také zakázkové výroby pro dům i zahradu! Vyrábíme také litinové umyvadla a kohoutky!


Kč Velké zahradní umyvadlo GR3Velké litinové zahradní umyvadlo s ventilem. Litina je materiál, který snese i nepříznivé počasí. Nevadí jí ostré slunce, dešťové kapky ani sníh a mráz. Proto užijeme litinové doplňky a dekorace jak doma, tak venku, poslouží nám jako rohožka, zazvoní nám jako domovní zvonek, dopřát si můžeme litinový věšák nebo cokoli dalšího.


Popis – rozměry: Litinová závěsná výlevka s mosazným okrasným ventilem – litinové umyvadlo z šedé litiny opatřené základovým zeleným nátěrem. Dekorativní, ale plně funkční litinová závěsná výlevka s mosazným starodávným ventilem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Z důvodu aktuální situaci ve světě, momentálně zasíláme zásilky pouze kurýrem SPS a pouze při platbě předem. Plastová umyvadla a výl. Je vyrobené z bytelné litiny a váží 1kg.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky