čtvrtek 13. července 2017

Makronky malinové

Potřebovat budete stejné suroviny jako na malinové makronky , jen vynechte barvivo. Připravte si doma tyto skvělé makronky s božskou náplní z mascarpone! Lyofilizace je proces, při kterém se ovoce suší mrazem – takto upravené maliny (i další ovoce) můžete pořídi.


Na papír nastříkáme kolečka o průměru cca cm. Poté na každý plech zespodu pěstí poklepeme, aby makronky srovnaly tvar a dostaly se z nich vzduchové bubliny.

Makronky necháme zaschnout. Dobu nelze přesně specifikovat, velmi záleží na vlhkosti vzduchu, důležité však je, aby se na makronkách utvořil tenký film a při doteku se nelepily. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Bez týchto ingrediencií malinové makronky neupečiete #128578; Na makronky potrebujeme. Uvidíme, ako to pôjde) 120g práškového cukru.


Pokud se Vám video líbí, nezapomeňte dát like a zapnout odběr:-) Výslovnost je ovlivněna rovnátkama! Když peču makronky odpoledne, tak si bílky nachystám ráno. Nechám je stát na kuchyňské lince, v míse pod papírovou utěrkou do doby, než na ně přijde řada.

Ručně vyráběné mini kremrolky podle tradičního českého receptu. Křehké listové těsto plněné sněhovým bílkovým krémem. Ideální na rodinné oslavy, dětské párty či jen tak ke kávě. Ta je přinesla do Francie a tam také zůstaly. V dnešní době je za vynálezce makronek považován Pierre Desfontaines – cukrář z domu Ladurée, který makronky proslavil po celém světě.


U nás v ČR má jednoznačně nejlepší makronky. Nás zaujaly ty malinové , proto si je dnes připravíme. Obvykle se ovocné pyré smíchá s rozpuštěnou bílou čokoládou nebo vyšlehá s máslem, ale máslovým krémům většina lidí moc neholduje a bílá čokoláda zase svou.


Našťastie silou tvrdej hudby prežil. Ale teraz vážne bola to výzva ktorú som nakoniec zvládol sice nie na jednotku ale verím že sa k týmto m. Farba na škrupinky potravinárske farby zn. Casa Dolce, Wilton a ProGel (farby spĺňajú normy EÚ).


Na želanie Vám vyrobíme aj čisté bez farbiva resp. Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: js. O pekne vysoke makronky s limeckem.

To znamena, ze i pred pecenim druhe varky musis chvili pockat, az se trouba zase zahreje, jinak makronky nevybehnou a popraskaji. Makrónky často vidíme hýriť farbami, za ktoré je zväčša zodpovedných pár kvapiek gélovej farby primiešanej do snehu. Ako je to však s príchuťami? Makrónky môžete ochutiť kakaom alebo pár kvapkami esencie, ale väčšinou sa to nerobí, aby vynikla mandľová chuť. Dobrý den, podle vašeho Vánočního vydání časopisu jsem dělala malinové makronky , skořápky se mi povedly, ale krém ne, zdrcnul se mi.


Nevím kde jsem udělala chybu, myslím, že i ingredience měly stejné teploty. Netradiční malinové cukroví, které udělá vaše Vánoce opravdovým zážitkem! Miešame až kým nevznikne hmota, ktorá má konzistenciu podobnú láve.


Malinové slepované cukroví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky