úterý 25. července 2017

Gumové zátky s otvorem

Zátka s otvorem na kvasnou zátku. Na průměr zátky a 120. Gumová zátka a kvasná zátka sa používajú na drevené sudy a demižóny. Sú riešením problému izolácie muštu a vína od neželaných baktérii a vôní z okolitého vzduchu počas alkoholového kvasenia, ale i neskôr, keď kontakt vína so vzduchom môže negatívne ovplyvniť kvalitu vína.


Rubber stoppers with single hole, Bottom diam.

Height mm, Bore diam. Autoklávovatelné kónické zátky z přírodní šedé gumy s jedním otvorem. Pětihranné zátky s barevným rozlišením velikosti.


Koupit kvalitní a trvanlivé kuželovou gumové zátky s otvorem vyrobené v Číně v Qianlang. Naše pryžové produkty jsou dodávány v různých barvách, velikostech a výkonu, a k dispozici je také vlastní servis Pokud budete potřebovat. Farmárik tu má pro Vás širokou nabídku gumových zátek, vyrobených z gumy pro potravinářství a chemický průmysl.


A components - Konstrukční a ovládací prvky, zakázková výroba průmyslových komponent. Veľkosti gumových čapov s otvorom pre kvasnú zátku: Priemer 80: č.

Pryžová zátka s otvorem na kvasnou zátku, určená pro demižon užitý jako kvasná nádoba. Demižony – kvasné rourky, kvasné zátky , korkové zátky. Zdravím, hledám kvasné zátky na 55l demižony, těch 65mm by snad. Odkaz je ale na nějaké gumové zátky , ne korkové.


Zátky z kvalitní pružné gumy pro demižony s různým obsahem. Gumové zátky Silikónové zátky Wéčko štuple. Zátky , které dokonale utěsní hrdlo demižonu mají otvor s průměrem milimetrů pro umístění skleněné nebo plastové fermentační trubice na kvašení. Zátky gumové Zátky korkové Zátky plastové.


Plastové a kovové zátky a uzávěry. Zátky zaručují ochranu během výroby, skladování a transportu. Koncovky, potrubní krytky, krytky a ochranné dutinky z plastu individuálně chrání Vaši aplikaci podle Vašich nároků. Kuželovité krytky, vnitřní lamely, flexibilní materiál nebo svěrné lamely zajišťují optimální dosedání s maximální ochranou.


Oboustranný zámek - objímka s pojistným šroubem na vnitřní i vnější straně. Gripy se neprotočí na řídítkách. Průchozí - s otvorem na obou stranách. Novatwist zátky a šroubovací plechové.


Některé dorazy nemají kruhovou drážku pro vsazení do plechu, nýbrž drážku ve tvaru šroubovice, v tabulce jsou označeny “ŠR“.

Následující tabulka uvádí průměr díry v plechu da tloušťku plechu t, obj. Ako jeden z vedúcich gumové výrobky výrobcov a dodávateľov v Číne, Qianlang teraz vám prináša kvalitné a trvanlivé zúženú gumové zátky s otvorom vyrobené v Číne. Poskytovať vám prispôsobené služby, srdečne vítame vás kúpiť alebo veľkoobchod naše Gumené výrobky a skontrolovať ponuku s nami.


ZVK Kola transportní otočná s otvorem a brzdou. Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami. Kuchyňský dřez kulatý s odkládací plochou z ušlechtilé oceli.


Matovaná struktura povrchu. Včetně sifonu, upínek pro upevnění, gumové těsnicí pásky, gumové zátky. Nábytkové či transportní kolečko vhodné především do interiéru. Prodej otočných koleček po celé ČR. Kvasná zátka -plastová šestikomorová - BIOWIN.


Nemůžete vyplnit toto pole. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky