úterý 4. července 2017

Podzemní nádrže na dešťovou vodu

Podzemní nádrže na dešťovou vodu. Pro zachycení dešťové vody a její následné využití jsou nejvhodnějším nástrojem podzemní nádrže na dešťovou vodu. Jedná se o velmi efektivní způsob využití dešťové vody.


Všechny naše podzemní nádrže na dešťovou vodu jsou plastové, monolitické a samonosné. Vhodná velikost nádrže na dešťovou vodu ?

Dešťovou vodu je možné jímat nejen ze střechy ale také z ostatních ploch. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Nadzemní samonosná nádrž TOWER z polyetylenu (LLDPE) s poklopem o průměru cm. Uložení na rovný podklad.


Certifikace pro pitnou vodu. Kromě materiálu se musíte rozhodnout, jestli dáte přednost podzemní , nebo nadzemní nádrži na vodu. Vhodné též pro skladování dešťové vody.

Jestli zvažujete nadzemní. Nádrže na dešťovou vodu slouží pro akumulaci vody, která naprší nejčastěji ze střech rodinných domů a jiných obdobných staveb. Nádrže uvedené v této kategorii jsou určené pro podzemní instalaci. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Detailní popis produktu Vlastnosti našich jímek, žump a nádrží na dešťovou vodu : Plastová bezodtoková nádrž určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody. Nádrž je vyrobena z vysoce kvalitního polyetylenu o tloušťce - mm, který má atestaci pro potravinářské využití. Nádrž na dešťovou vodu představuje řešení pro sběr užitkové vody, kterou následně můžete použít na zalévání zahrady, WC nebo praní.


Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě. Pokud chcete ušetřit peníze za vodu.


Vsaďte na podzemní nádrže na dešťovou vodu. Skladem - doručení 3-10. Montážní postup samonosné plastové nádrže 22. Námi nabízené retenční nádrže ( jímky na dešťovou vodu ) vyrábíme ve všech možných provedeních dle přání zákazníka.


Stát stále rozdává miliony v dotacích na podzemní nádrže na dešťovou vodu ! Nechte si od nás vytvořit nabídku v konfigurátoru nádrží a zažádejte ještě dnes!

Dále nabízíme i nádrže na pitnou vodu. Kvalitní jímky na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení vody, která pak může sloužit k dalšímu použití v domácnosti nebo na zahradě. Už nemusíte zbytečně plýtvat pitnou vodou. Jímání dešťové vody lze řešit různými způsoby, přičemž velmi efektivní jsou hlavně podzemní nádrže na dešťovou vodu. Jejich hlavní předností je fakt, že na zahradě v podstatě vůbec nezavazí.


Naopak, pomáhají udržet vodu při teplotě optimální pro zalévání. Přes počáteční náklady vám může dešťovka ušetřit až spotřeby vody v domácnosti. Její využití je široké, dokonce můžete dešťovou vodu proměnit i na vodu pitnou. Pojďme se tedy podívat, jaká nádrž na dešťovou vodu je ta pravá pro vás. Při instalaci podzemní nádrže na dešťovou vodu je potřeba důsledně dodržovat návod.


Pro většinu platí, že výkop je potřeba udělat o něco hlubší, než je zamýšlené dno jímky. Některé typy nádrží mají i nožičky, pro které je potřeba v podloží vyhloubit rýhy, aby veškerá tíha nádrže nespočívala na. Spolu s kompletním příslušenstvím nabízí ROTH profesionální systém k využití dešťové vody. Výhody nádrží VarioTank.


Nádrže slouží pro akumulaci dešťové vody a její využití například pro zalévání zahrady nebo splachování toalet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky